Свободно време

6 знака, че познавате някого от минал живот

Как да разпознаете сродната душа от предишен живот

18.08.2023г. / 11 09ч.
Нина Иванова
Снимка: istock

Снимка: istock

Може би едно от най-мистериозните неща в живота е любовта. Няма 100-процентово обяснение за чувството на привличане към някой друг, особено в случаите, когато не познаваме този човек, но се усещаме невероятно привлечени към него. В такива моменти дори се появява мисълта дали сме били с този човек в някой друг живот. Разбира се, не всеки човек вярва в теориите за прераждането и за различните животи, но ако вие сте от тези, които изпитват съмнения и най-вече любопитство, следващите редове са за вас.

Ако ви се е случвало да срещнете човек, към когото да изпитате необяснимо привличане, близост, липса на дистанция, и то без да го познавате, възможно е това да е среща с душа, с която сте били близки в предишен живот. Кои могат да са другите признаци за това?

Усещате ги много близки

Ако ви се е случвало да погледнете някого в очите и да усетите мигновена връзка, сякаш с този човек се познавате отпреди, това може да е знак, че сте познали душата му.

Времето минава неусетно, когато сте заедно

Кармичната връзка, която споделяме с човек от наш минал живот може да бъде изключително дълбока. И това да доведе до усещането сякаш вие сте единствените хора в света. Когато сте заедно, времето минава бързо и неусетно.

Чувствате, че можете да сте истински

Свързани статии

В повечето си отношения с другите ние често влизаме в роли, внимаваме какви думи употребяваме, използваме премерени жестове и се опитваме да се впишем в ситуацията възможно най-добре. Но с този специален човек нещата стоят различно. С него се чувстваме себе си, не усещаме никакво напрежение и не премисляме всяка своя дума.

Напротив, чувстваме, че можем да кажем всичко и че ще бъдем разбрани. Това усещане е много рядко срещано и ако ви се е случило с някого, то този човек не е случаен.

Чувствате хармония

Нали се сещате за онова чувство, когато се приберете вкъщи след дълъг, изморителен ден и се отпуснете на дивана, и усетите огромно спокойствие и релакс? Ако това чувство ви залива винаги, когато сте с любимия човек, то много вероятно е вие да сте били сродни души и в предишен живот.

Сродните души на Овена

С него/нея се чувствате в безопасност

Усещането за сигурност и закрила, което може да изпитвате в присъствието на ваш приятел или партньор, може да е знак, че вие сте били близки и в предишен живот. Това усещане не се проявява с всеки, дори може да се каже, че е рядко срещано. Но ако сте го изпитали или все още го изпитвате с определен човек в живота ви, вие имате връзка от друг живот.

Знаци, че той не е сродната ви душа

Понякога се разбирате само с очи

Един от най-сигурните знаци, че този човек е ваша сродна душа от минал живот е усещането не просто за близост, а за контакт без думи. Дори и само с поглед вие се разбирате от какво имате нужда и какво мислите.

3 зодии, които могат да са сродни души на Близнаците

Коментирай
0 rate up comment 2 rate down comment
Анонимен ( преди 1 година )
Да познаваме се от миналия живот. Открих я наскоро някъде между миналото и настоящето.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар