Свободно време

Всичко за огнените знаци от зодиака – Овен, Лъв и Стрелец

Опознайте техните представители

24.04.2023г. / 12 04ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock

Дори и да не се интересувате много от зодии, вероятно ако се замислите, може би ще се досетите поне за един ваш близък познат или приятел, който е представител на огнените зодиакални знаци. По какво ще го познаете? Най-вероятно той ще е ярък, блестящ, привличащ вниманието и точно като елемента, който го управлява – може да бъде опасен и да изгаря всичко по пътя си.

В следващите редове ще ви споделим всичко, което трябва да знаете за огнените знаци от зодиака. И така:

Техните добри страни

Огнените знаци са страстни, креативни, никога не се страхуват да бъдат първи и са винаги настроени за игри. Те носят топлина и светлина и вдъхновяват всички.

Негативните им черти

Темпераментът на огнените знаци може понякога да ги накара да бъдат разрушителни, невнимателни и егоистични. Понякога могат да ви се изпречат на пътя и дори да ви изблъскат от него. Често пъти са прекалено драматични, винаги трябва да бъдат център на вниманието, а това понякога може да бъде изтощително – както за тях, така и за околните.

Етерични масла за ароматерапия за всяка зодия

Какво е характерно за тях:

Тяхната същност е огнена – те са страстни, топли, независими и темпераментни. Без значение дали я показват или не, тази тяхна страст ще тлее някъде там вътре и ще ги води напред в живота. Силната и властна енергия, която излъчват понякога може да бъде просто камуфлаж, под който да прикриват своите слабости. Огненият им темперамент им помага да реагират бързо, да се влюбват бързо и лесно да бъдат завладени от нови идеи. Понякога тяхната любов угасва точно толкова бързо, колкото е пламнала, вероятно това се дължи на страстта, през чиято призма виждат повечето неща.

Какво отличава жените Овни от другите жени?

Съвместимост с други знаци

Знаците, които най-лесно „си играят с огъня“ са въздушните знаци (Близнаци, Везни и Водолей), тъй като между тях се създава една приятелска динамика. Страстна комбинация може да се получи между огнените знаци и водните знаци (Рак, Скорпион, Риби). В тази конфигурация обаче пиперливостта може да премине границата, а между страните във взаимоотношенията да припламнат искри, които да доведат до скандали. Що се отнася до земните знаци (Телец, Дева и Козирог), огнените могат дори леко да ги уплашат със своята интензивност.

Овен

За Овена може да се каже, че е кардиналният огнен знак или познат още като „върховният лидер“. Защо? Обяснението е просто – нека първо да кажем, че това е първият зодиакален знак. Те са пионери, оригинални и смели. А да бъдат първи при тях дори не е стремеж, а естествено тяхно състояние.

Сродните души на Овена

Лъв

Лъвът е грижовен и посветен, той е този, който умее да държи нещата под контрол. Той е лидер, но по много отговорен начин. Лъвовете са кралете и кралиците, които казват: „Това е моето царство, аз се грижа за всичко това.“

Изберете си число и вижте какво ви очаква в любовта според зодията

Стрелец

Последният огнен знак, който ще разгледаме е Стрелец. Той е пътешественик, мислител, а огънят му се разпространява надлъж и нашир. Стрелците обожават големите планове и идеи и не се притесняват да ги споделят с целия свят.

Трите най-флиртуващи зодии в зодиака

Как прекарват свободното си време?

За огнените знаци идеалният почивен ден включва топло време и срещи с много приятели. Те обожават да се скитат, да са без задължения и без да трябва да се обаждат на когото и да било. Те мечтаят просто да излизат, да срещат различни нови хора и да се наслаждават на красотата, която виждат наоколо.

Какво хоби трябва да опитат?

Определено изкуството и по-точно скулптурата е за тях. Както и занимания, в които могат да се потопят напълно, да забравят за околния свят и да вложат сърцето (и ръцете си) в едно артистично изживяване.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 1 месец )
Strelec ako poznavam oznachava ptratelsvo 90ptpcenta predateli mislyat se za neesto no nula Milya se za neesto ovena parvi v zodiaka posleden v lidervoto e razbiras e ako go ostavis da vodi parada ste si mislie c ee lider
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 4 месеца )
zad kolisieto vseki e velik v deisvireknost lana narkomani alki si palni bokluzi kato kyceta layat i kyvinskata igrayat obludki na kradko kazano
отговор Сигнализирай за неуместен коментар