„Чиста енергия“ е новото предаване в ефира на Bloomberg TV Bulgaria

Предаването за бъдещето на енергетиката стартира днес, на 28 юни и ще се излъчва всяка сряда от 21:00 часа

28.06.2023г. / 13 58ч.
Михаела Лазарова
„Чиста енергия“ е новото предаване в ефира на Bloomberg TV Bulgaria

Bloomberg TV Bulgaria добавя ново предаване в своето портфолио. Единствената бизнес телевизия в България ще потопи зрителите в най-новите технологии, иновации и политики, движещи развитието на енергийния сектор. „Чиста енергия“ ще стартира с премиерен епизод на 28 юни от 21:00 часа, като ще продължи да се излъчва всяка следваща сряда по същото време.

Вероника Денизова, икономическият журналист и водещ на предаването „В развитие“ по Bloomberg TV Bulgaria, ще срещне зрителите пред малкия екран с експерти от енергийния сектор, предприемачи, учени и консултанти. Заедно те ще дискутират глобалните и доминиращи въпроси, които вълнуват обществото и бизнеса. „Чиста енергия“ ще предостави анализи и коментари по темите, свързани с ядрената енергетика, новите технологии за ядрен синтез, модерното инженерство, енергийните мощности, зелените политики, декарбонизацията, въглеродната неутралност, сигурността на енергийната система и регулаторната рамка за бизнеса в България.

„Темата за бъдещето на енергийната индустрия и прехода към чиста енергия засяга всички нас, независимо дали сме потребители, инвеститори, производители, предприемачи, учени, политически лица или експерти. Ние вярваме, че енергийната индустрия има какво да разкаже и покаже на българските зрители, а събитията в сектора, успешните истории и добрите примери имат нужда от платформа, която да ги представя“, коментира Вероника Денизова.

Как технологиите за чиста енергия могат да бъдат ефективно интегрирани в енергийната инфраструктура на България, как може да влияе ядрената енергия върху сигурността на енергийната система и как да преминем от изкопаеми горива към възобновяеми енергийни източници – това са част от въпросите, чиито отговори ще решат бъдещето на човечеството, а екипът на Bloomberg TV Bulgaria ще проследи всяка стъпка в тяхното развитие с помощта на енергийното предаване „Чиста енергия“.

Не пропускайте премиерното издание на 28 юни от 21:00 часа в ефира на единствената бизнес телевизия у нас.

Коментирай