Свободно време

Женски хороскоп за септември

Очакват ни успехи, но и напрежения

29.08.2023г. / 16 47ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Интересен месец септември ни очаква. В началото на месеца, Венера, която досега бе няколко седмици ретроградна, най-сетне става директна, което ще възстанови загубената хармония и стабилност. Стабилност ще можем да постигнем и по отношение на парите. Въпреки това е добре да изчакаме с по-важните решения до 15 септември, за да приключи и ретроградната фаза на Меркурий. 

Юпитер, който също е ретрограден може да доведе до някои забавяния за дамите родени под знака на зодиите Рак, Стрелец и Риби. Но ретроградното движение на тази планета ще бъде благоприятно за онези, чийто Юпитер в наталната карта също е ретрограден. 

Повече за всяка зодия вижте в женския ни хороскоп за септември. 

Таро карти за септември за всяка зодия

Жената Овен 

Скъпи дами, септември ще ви донесе много възможности. Ще бъде необходимо да не мързелувате, а да покажете желание да се възползвате от благоприятен набор от обстоятелства. В работата и бизнеса ще успеете да подобрите позициите си и дори да се изкачите по кариерната стълбица.

Звездите ви съветват да не забравяте да спортувате. Любовната сфера също ще претърпи промени, особено за онези представителки на зодията, които все още не са срещнали своята сродна душа. Ярките емоции от първите дни на общуване могат да се превърнат в сериозни и обещаващи отношения в бъдеще.

Коментирай