Свободно време

Свежари в час: Експресни предложения в последния момент за първия учебен ден

11.09.2023г. / 15 03ч.
Мария Дуковска
Снимка: Envato.

Снимка: Envato.

Скъпи родители, остават броени дни до първия учебен ден! Ако подготовката ви с ученика вкъщи е почти доникъде, то този материал е специално за вас. В него ще ви покажем няколко експресни предложения за удобни, качествени и бюджетни облекла за вашите търсачи на знания, които ще откриете в най-близкия Lidl магазин до вас.

Само на 11.09 – страхотни предложения на страхотни цени

Започваме с най-актуалните попадения през тази седмица в брошурата на Lidl, а именно страхотните детски якета за момчета и момичета, които само на 11.09 ще откриете със 7 лв. отстъпка с крайна цена 17,99 лв. Те са част от продуктовата линия на марката Lupilu, a когато става дума за детски продукти, качеството винаги е основен приоритет за Lidl. Всички Lupilu продукти са тествани и сертифицирани от немския изследователски институт за качество Hohenstein. Сертификатът е знак за три важни показателя на текстилните изделия на компанията: неналичие на вредни вещества, съответствие на размерите, обозначени на етикета и физическите качества на дрехата, запазващи функционалната си форма след многократни изпирания, съобразени с указанията на етикета. Безкомпромисният контрол на качеството се прилага върху текстила във всички 31 държави, в които Lidl оперира. Затова дрехите, които се купуват у нас, са били подложени на абсолютно същите тестове и контрол като тези, които се предлагат в Германия, Англия, Италия и във всички останали страни от Lidl групата

Цветен и забавен суитшърт за всеки учебен ден

Отново с марката Lupilu и отново на топ цена от 13,99 лв. през цялата седмица във веригата ще откриете цветни и забавни суитшърти за момчета и момичета. С високото си съдържание на памук и разнообразието от различни дизайни, те могат да са отличното допълнение към гардероба на всеки ученик.

Специални предложения за принцеси

За финал оставихме няколко специални предложения за принцеси, като например: клин с анимационни герои в различни размери и 95% състав от памук за 9,99 лв., джегингс Lupilu в три разновидности, подходящ за сушилня на цена 11,99 лв., и малка сладка рокля, отново в различни размери и възможност за пускане в сушилня на топ цена от 22,99 лв.

На специалната страница на веригата, ще откриете още много допълнителни предложения за всеки ученик, които експресно може да закупите от най-близкия Lidl магазин до вас.

Пожелаваме на добър час на всички ученици!