Свободно време

Нова година в хотел Астор Гардън: стил, блясък и вълнуващи изненади

Гост ще бъде победителят от „Като две капки вода“ Владо Михайлов

01.12.2023г. / 09 00ч.
Аз жената

Препоръчан материал от партньор на az-jenata.bg

Нова година в хотел Астор Гардън: стил, блясък и вълнуващи изненади

Разположен в едно от най-живописните кътчета на българското Черноморие – к. к. Св. св. Константин и Елена, хотел Астор Гардън посреща своите гости с елегантна атмосфера, вдъхновена от изкуството и природата. 

Дестинацията предоставя ексклузивни възможности за пълноценна почивка, лечебни процедури с минерална вода и разкрасителни терапии.

Специалните новогодишни предложения на хотела включват 5-звезден престой, премиум СПА пакет с безплатен достъп до Водна и Термална зона на AQUAHOUSE Thermal & Beach и бляскаво изпращане на 2023 г.

В празничната нощ всички гости ще имат възможността да се насладят на едно по-различно преживяване – изискана black tie галавечеря в бална зала Романс и ресторант Монти, включваща шестстепенно меню за ценителите на изтънчения вкус.

За доброто настроение през цялата вечер – домакините са подготвили автентична фолклорна програма, вълнуваща томбола и впечатляваща заря, а гост-изпълнители ще бъдат победителят от „Като две капки вода“, сезон 2023 г. – Владо Михайлов, група „Rewind“ и парти DJ, които забавляват гостите с най-известните български и световни хитове. 

Децата ще могат да се развихрят в специална зала за анимация, пълна с увлекателни игри, щури приключения и неустоими лакомства.

Първият ден от 2024 г. ще подари на всички истинска наслада за сетивата с тематичен брънч и възможност за пълен релакс с късно освобождаване на стаите.

Резервациите са отворени. Възползвайте се от още предимства с директна резервация на сайта на хотела: https://astorgardenhotel.com/offer/newyear2024

Коментирай