Свободно време

Таро карта за 30 ноември

Помагайте и приемайте помощ

30.11.2023г. / 06 30ч.
Аз жената
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Карта на деня – Двойка чаши.

Днес може да ви се предостави възможност за задълбочаване на приятелство или любовни отношения. Сърцето ви е отворено и има шанс да усетите хармония и любов при обмяна на емоции с другите. Ще можете да изразите себе си пред своите близки по открит и честен начин и ще го усетите като освобождаващо чувство. Подхранвайте любовта към себе си днес, дръжте на ценностите си. Така отношенията, които създавате с околните ще отразяват любовта и уважението, които давате на себе си.

В работата: Работа в екип, оказване на помощ, приятелство. Не забравяйте, че всички сме свързани. Помагайте, приемайте помощ. Защитете свои колега или колежка. В края на деня няма по-голямо удовлетворение от това – да знаеш, че си подал ръка или си приел ръка за помощ.

За влюбените и семейните: Внесете игривост в отношенията си, направете нещо нестандартно двамата. Не се оставяйте рационалните теми да ви завладеят напълно. Откривайте радостта от живота. Днешният ден е прекрасен за опознаване на партньора и за споделени мигове заедно.

Коментирай