Свободно време

Изберете картина и разберете за какво всъщност мечтаете

Надникнете в себе си 

03.01.2024г. / 12 00ч.
Мария Василева
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Въпреки че вероятно знаете кои сте и какво искате от живота си, може би у вас има едно малко гласче, което ви нашепва тайничко желание. Тази мечта е толкова малка, че вие едва ли бихте я споделили с някого, но все пак, от време на време, вие се сещате за нея.

Направете този кратък забавен тест и вижте каква е тя

Картина номер 1 

Материално благополучие 

Макар и да знаете, че парите не са най-важното нещо на света, в този момент вие наистина имате нужда от малко по-големи финансови постъпления. Вие сте разумен човек и не сте разточителен така че няма шанс да се полакомите и да направите безсмислени покупки. По-скоро бихте инвестирали в нещо смислено, като курс за усъвършенстване или пък посещение на женски йога ритрийт.

Имайте предвид, че парите, които похарчите за себе си, ще подпомогнат не само физическото, но и духовното ви развитие. Съвсем възможно е и да желаете да закупите нещо, с което да улесните ежедневието си – като нов кухненски робот или пък миялна машина. Каквото и да изберете, при всички положения, харчете мъдро. 

Свързани статии

Картина номер 2 

Време за себе си 

Вие сте от хората, които обичат всичко да бъде свършено по най-добрия начин и често пъти това е вашият начин. Не можете да оставите кормилото“ в ръцете на друг и сте склонни да критикувате. В целия този „водовъртеж“ от ангажименти обаче забравяте за себе си. Отдавна сте изгубили връзката с вътрешното си аз и живеете малко по инерция. Показвате се на света такива, за каквито искате хората да ви смятат. Но вътрешно в себе си знаете, че вие отчаяно се нуждаете от време за себе си. Съветваме ви да не отлагате повече, а веднага да намерите такова.

Ако графикът ви е прекалено натоварен, започнете с нещо малко – като например кратка разходка. Изключете звука на телефона и си подарете малко спокойствие и уединение.

Свързани статии

Картина номер 3

Здраве 

„Ако не го забелязваш, значи го имаш“ – това определение за щастието можем да отнесем с пълна сила и за здравето. Вие сте свикнали да взимате за даденост добрите неща, които се случват в живота ви, в това число и здравето. Но от доста време осъзнавате как това всъщност е най-важното нещо. Ако искате да се почувствате по-добре в момента или за в бъдеще, не чакайте това „да падне от небето“.

За да бъде по-добро вашето утре, започнете от днес. Хранете се добре, пийте повече вода, бъдете активни, смейте се, танцувайте и насочете мислите си към позитивни неща. Бъдете по-добри със себе си и с другите и намерете място за прошка в сърцето си – само така ще се освободите от товара на преживяванията си. 

Свързани статии

Картина номер 4 

Любов 

Може би се намирате в малко по-труден период от живота си. Смятате, че през новата година няма да се случи нищо интересно и сякаш сте загубили вяра. Чувствате се самотни и неразбрани, сякаш сте сами сред свои. Мислите, че причината за това е заобикалящата ви среда. Макар и да звучи неприятно, трябва да ви кажем, че промяната започва от вас. Няма как да промените това, което ви заобикаля, ако продължите да действате по същия начин.

За да почувствате любовта, от която имате нужда, на първо място дайте любов на себе си. Не бъдете прекалено строги с другите и забравете за вечния си стремеж към съвършенство. Научете се да живеете бавно и осъзнато, да се радвате на кратките моменти щастие. 

Свързани статии

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Мариана Герова ( преди 3 месеца )
Интересен и забавен прочит на картина номер 2
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота