Свободно време

10 идеални подаръка за Свети Валентин

Страхотни идеи за подарък за него и за нея

12.02.2024г. / 10 00ч.
Мария Дуковска
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Над 50% от хората по света празнуват или отбелязват по някакъв начин Свети Валентин, известен и като празника на влюбените. 14 февруари е ден, в който обичаме да направим нещо мило и романтично за човека, който е спечелил сърцето ни. И всяка година се изправяме пред едно и също предизвикателство – какво да изберем за подарък, който ще впечатли и зарадва любимия ни човек?

Ако вече сте си подарявали всевъзможни подаръци от типа на бижута, козметика, дрехи и наистина се чувствате изчерпани откъм идеи, ние сме насреща. Ще ви поднесем списък с няколко предложения, сред които има подходящи както за дамите, така и за господата. Идеите са практични и със сигурност ще зарадват вашата половинка, на каквото и да решите да се спрете.

Започваме топ 10 с един от най-харесваните продукти през последните години, а именно:

Фотоепилатор

Lumea

Може би за някои хора това ще се стори не много романтичен подарък, но какво е романтиката всъщност? Не е ли основната ѝ цел да радва и да създава положителна емоция в двама души? А ако знаете, че вашата половинка отдавна мечтае за такъв тип продукт, защо да не я зарадвате с тази приятна изненада именно на 14 февруари?

В момента в Технополис има страхотни предложения с големи отстъпки – до -40% на избрани оферти. Сега е идеалният момент да купите топ продукт като фотоепилатор Philips Lumea BRI921/00. С него може вие и партньорът ви да се насладите на гладка кожа без косъмчета до 12 месеца.

Предимството на фотоепилатора Philips Lumea е, че третирането е изключително нежно и ефективно, благодарение на приставките, подходящи за всяка зона на тялото. Фотоепилаторът е чудесна идея за подарък, но и за инвестиция, защото така ще си спестите много време и средства в дългосрочен план за всякакви други начини за обезкосмяване.

Смартфон 

HonorMagic

Не искам никога да спра да създавам спомени с теб.“ гласи една романтична мисъл на писателя Пиер Жанти и ние сме абсолютно съгласни с него. Един от дните, в които създаваме най-красивите и емоционални спомени безспорно е Свети Валентин. Тогава най-искрено жадуваме да направим нещо мило за любимия човек и да го зарадваме с подарък от сърце.

Чудесна идея е да подарите нов смартфон на партньора или партньорката ви, с който той или тя да създаде още много, много спомени. И всеки път, когато поглежда към него, ще се сеща за вас. Това е истинската романтика. 

Смартфон Honor Magic 5 Lite 5G е сред топ предложенията на Технополис в кампанията „Дни на любовта“. Смартфонът се отличава със стилен дизайн, няколко мощни камери за създаване на прекрасни снимки и видеа, с вграден сензор за пръстов отпечатък и още куп полезни функции. 

Смарт часовник 

Ако искате да подарите на любимата жена бижу, което да съчетава стил, красота, практичност и функционалност в едно, вашият избор е много лесен. Това е смарт часовник Samsung Galaxy Watch 4, който е комбинация от нежен, изчистен дизайн и множество функции. Смарт часовникът следи за здравословното състояние на своя притежател, като проследява телесния състав и процента телесни мазнини, ежедневната активност и тренировка.

Само с два пръста и за 15 секунди часовникът предоставя биоелектрически импеданс анализ BIA. Новият Samsung BioActive Sensor улавя състава на тялото в реално време, за да информира притежателя си за състоянието на тялото, докато управлява здравните си цели.

Samsung watch

HD телевизор 

Ако сте от двойките, които са заедно от много години и вече сте си подарявали наистина всичко, значи е дошло време за един голям, семеен подарък, който да радва и двама ви. Да ви служи вярно, да е качествен, с гаранция, с прекрасни звук и картина, и да е винаги на ваше разположение.

lg tv

Това е 4K Ultra HD Smart телевизор LG 65UR781C с 65-инчов екран или точно 164 см, с невероятна резолюция, която ще ви пренесе в друго измерение, когато гледате любимия си филм или предаване. Имайте предвид, че специално за Свети Валентин от Технополис предлагат страхотни отстъпки – до -40% на избрани оферти и 20 безлихвени вноски за всички продукти над 300 лв. Изкушаващо, нали?

Четка за коса 

Rowenta

За една жена красивата коса е като Светия граал – вечно се стреми към нея и не иска да си представи и ден, в който косата ѝ да не е в отлично състояние. Затова, ако се чудите какво да подарите на дамата на сърцето си, няма да сгрешите с предложението ни сешоар и маша в едно.

Четка за коса Rowenta CF9530F0 е страхотна идея за романтичен подарък, който освен че ще прави вашата любима още по-красива, ще ѝ върши много добра практична работа и със сушенето на косата. Четката за коса е с керамично покритие, което предпазва косата от увреждане вследствие на високата температура при сушенето и разресването.

Asus Zenbook 

Искате ли да зарадвате любимия човек с наистина специален подарък, който да му е полезен и за работа, и за сърфиране в нета, и за създаване на приятни емоции в свободното време?

Ако искате, можете да го направите с едно от топ предложенията ни, а именно Asus Zenbook 14 UM3402YAR-KP521W

Asus

Красивият и лек ултрабук има 14-инчов екран или точно 35,6 см, матов дисплей и се предлага с Windows 11. Техническите му параметри можете да разгледате в сайта на Технополис, откъдето можете да го купите на много изгодна цена. 

Мултикукър 

Multicooker

Отдавна романтиката не се изчерпва с бижу, скъп парфюм, бонбони или разпръснати цветя върху леглото. Съвременната романтика означава повече споделени моменти. А в това динамично ежедневие, в което живеем, има ли по-романтична изненада от тази да се приберете у дома след дългия работен ден и да ви очаква бутилка хубаво вино и приготвена вкусна вечеря.

И тази вечеря не ви е коствала много усилия или пък няколко часа в кухнята, защото е приготвена по най-лесния начин – в мултикукър. Това е сред задължителните уреди, които всяка двойка трябва да има. Не само, че готви лесно и бързо, но и здравословно.

Ето защо Мултикукър Tefal Cook4me+ CY8511  е едно от предложенията ни за подарък за Свети Валентин. С него приготвяте храната здравословно, на пара и с отложен старт – в този час, в който на вас ви харесва и ви устройва най-много. 

Конзола

Playstation

Какво да подарим на любимия е един от най-трудните въпроси, които дамите си задават всяка година в навечерието на Свети Валентин. Знаем, че мъжете не се впечатляват лесно и решението за техния подарък ни тормози с дни. Няма какво повече да умувате, защото има подарък, който ще се хареса на всеки мъж (на моя съпруг също!), и това е нов PlayStation. 

Конзола PlayStation 5 е подарък, с който няма как да сгрешите и гарантирано ще видите много радост в очите му, когато му го подарите. Възползвайте се от кампанията „Дни на любовта“ на Технополис и вземете подаръка на изгодна цена.

Безжични слушалки 

Sony

Ако сте забелязали, че любимият/любимата все се оплаква, че старите му слушалки за телефон или лаптоп прекъсват, че кабелчето все се оплита, значи е време да го зарадвате с нови. И то не какви да е, а безжични слушалки, чиято батерия издържа до 20 часа, благодарение на удобния калъф за зареждане. А ако трябва да заредите набързо, 10-минутното бързо зареждане ви дава до час допълнително възпроизвеждане. 

Водоустойчиви са, издържат на пръски или пот, свързват се лесно с компютър, имат достъпен бутон за управление, малки са, леки са и вадят безкомпромисен звук. Освен това са красиви и се предлагат в стилен, практичен калъф. Това са True wireless слушалки SONY WF-C500B, които ще направят вашата половинка много щастлива.

Смартфон 

Redmi

В днешната ни класация има две предложения за смартфон, тъй като това е един от най-често избираните варианти за подарък.

Смартфон Xiaomi Redmi 12C е по-бюджетното ни предложение, което е подходящо, ако финансовата ви рамка е по-ограничена. Смартфонът е с отлични параметри за своя ценови клас, с фин дизайн, с мощни камери и със сензор за пръстов отпечатък. 

Всички изброени оферти са валидни във физическите магазини, както и в онлайн магазина на Технополис.

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
Ива ( преди 2 месеца )
Вие наистина ли мислите, че като подариш мултикукър на жена си или на приятелката си за романтичния празник и тя ще е щастлива! Отдавна не бях чела по-*** и комерсиална статия!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар