Свободно време

Изберете слънце и вижте съвета за вас

Един забавен тест

18.02.2024г. / 10 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Може би няма ден, в който да не се нуждаем от съвет. Допитваме се до близки и любими хора, а понякога оставаме насаме с мислите си и с куп въпроси към Вселената. Днес споделяме с вас един забавен тест. Изберете си едно от тези три слънца и вижте какъв съвет има то за вас. 
 

Слънце 1

Изборът ви показва, че вие сте човек, който често си поставя цели, които следва. Въпреки това, понякога сте склонни да се фокусирате върху много неща и да пилеете енергията си. 

Има цели, които завършвате, има и такива, които развивате до някаква степен, но не стигате докрай. За да успеете, не позволявайте на нищо или на никого да ви разубеди да преследвате това, което ви прави щастливи и изпълнени. Имате добри предпоставки за успех, от вас зависи дали ще се възползвате от тях.

Свързани статии

Слънце 2

Обърнете внимание на хората, с които общувате. Някои идват в живота ви, за да ви помогнат да опознаете себе си по-добре, може би дори са ваши сродни души. Други пък са част от живота ви, за да ви предадат важни уроци. Те може би не са толкова добре настроени към вас, може дори да ги определяте като токсични личности. 

За да бъдем обаче щастливи, успешни и мотивирани, важно е да избираме онези хора, които ни обичат, подкрепят и вярват в нас. Манипулаторите и завистливите, нямат място. Затова помислете дали има хора, които ви карат да се чувствате зле и просто се дистанцирайте от тях. 

Свързани статии

Слънце 3 

Може да не се смятате за творческа личност, но всъщност създавате своята реалност всеки момент и всеки ден чрез вашите мисли, чувства, вярвания, намерения и действия. Трябва обаче да имате предвид, че го правите заедно с Вселената. Вашата мисъл и енергия е въплътена чрез вашата индивидуалност, слята с универсалния дух.

Не забравяйте, че за хармонията и красотата е необходимо вашата енергия да е положителна. Нашите мисли привличат материя, не се съмнявайте в това. Вселената Винаги чува желанията ни, затова е важно те да са положителни и с добри намерения. 

Ако напоследък не се чувствате в баланс, помислете дали негативните мисли не надделяват в ежедневието ви.

Свързани статии

Коментирай
Свободно време