Свободно време

Нумерологична прогноза за март за всяка зодия

Динамичен период

01.03.2024г. / 08 22ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Рак 

Раците може да намерят емоционално удовлетворение в романтичните си връзки през този месец. Подхранвайте интимността чрез открита комуникация и уязвимост. Финансовата стабилност е постижима за вас, но се съсредоточете върху дългосрочните инвестиции и избягвайте ненужните разходи.

Доверете се на интуицията си и се възползвайте от възможностите за растеж в работата. Месецът е подходящ да надградите някои ваши умения, да стартирате здравословен начин на живот. 

Важни дати: 11 и 26 – Благоприятни за напредък в кариерата и финансово планиране.

Свързани статии

Лъв

Лъвовете може да преживеят страстни срещи и дълбоки емоционални връзки през този месец. Също така биха могли да очакват перспективи, които да им донесат финансов просперитет. Професионалните възможности също ще изобилстват за вас и ще можете да постигнете някои от целите си в тази посока. Бъдете уверени. 

Важни дати: 13 и 28 – Благоприятни за напредък в кариерата и личностно израстване, преодоляване на предизвикателствата. 

Свързани статии

Дева

В любовта може да очаквате стабилност и хармония, но се съсредоточете върху подхранването на доверие и комуникация. През месец март ще бъде важно да не влизате в спорове и конфликти и това ще важи не само за любовта, но и по отношение на работата ви и другите ви взаимоотношения. 

Ако сте добре организирани ще имате възможност да напреднете в работата. 

Важни дати за вас с повече късмет ще бъдат 5, 11, 24 март. Жълто и зелено пък са цветовете на благополучието за вас през периода. 

Коментирай
1 rate up comment 4 rate down comment
anonimen ( преди 2 месеца )