Свободно време

Нумерологична прогноза за март за всяка зодия

Динамичен период

01.03.2024г. / 08 22ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Свързани статии

Везни

На съзвучие в любовта ще се радват родените под знака на зодия Везни. С лекота ще успеете да постигнете хармония. Съсредоточете се върху компромиса и разбирането, за да укрепите връзките. По отношение на парите също няма да имате притеснения. В работата останете дипломатични и склонни към сътрудничество, за да постигнете успех в начинанията си в кариерата. 

Жълто и оранжево са вашите цветове за късмет през новия период. 

Важни дати: 12 и 27 – Благоприятни за напредък и планиране на нови цели. 

Свързани статии

Скорпион

Скорпионите може да изпитат интензивни емоции в романтичните си връзки. Въпреки това, съсредоточете се върху честността и уязвимостта, не действайте с лъжи. Парите ще ви стигат, но все пак избягвайте импулсивните разходи, за да увеличите максимално финансовите си печалби. В работен план ще можете да създадете нови и ценни контакти. 

Минали конфликтни ситуации ще бъдат изгладени.

Важни дати: 8 и 22 – късметът ще е с вас.

Стрелец 

Прекалено големите ви очаквания към другите само ще ви разочароват. Опитайте се да работите върху недостатъците си, вместо да очаквате другите да се променят. Съсредоточете се върху кариерата и живота си и върху това как ще можете да постигнете всичко, което ви се иска. Обграждайте се с позитивни хора, защото това ще ви помага да се движите напред и да поддържате положителен начин на мислене. 

Успехите в личен и работен план ще ви мотивират. 

Важни дати: 6 и 21 март – Нови възможности в работата, напредък в обучения. 

Коментирай
1 rate up comment 4 rate down comment
anonimen ( преди 2 месеца )