Свободно време

Нумерологична прогноза за март за всяка зодия

Динамичен период

01.03.2024г. / 08 22ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Козирог 

През март повечето от плановете ви ще вървят според очакваното. Ако случайно нещо се забави не пришпорвайте събитията. По възможност довършете започнати проекти и не бързайте да създавате нови, преди да сте обмислили добре нещата. В любовта ще търсите повече баланс и хармония и ще успеете да я намерите. 

Препоръчително е да не се преработвате и да си осигурявате достатъчно време за почивка. Като цяло през новия месец поставете себе си на първо място и това да си осигурите нужния комфорт. 

Важни дати за вас са 15 и 30 март за вземане на финансови решения. 

Свързани статии

Водолей 

За Водолеите определено е време да излязат от зоната си на комфорт и да се отдадат на нещо ново. Бъдете позитивни, защото точно това ще ви помага да постигате напредък във всяка сфера на живота. Финансите ви ще са стабилни и някои от вас ще могат и да приключат с погасяването на някои дългове. В работата и любовната връзка се пазете от конфликти. Ако имате проблемни ситуации, то опитайте се да ги обсъдите дипломатично. 

В трудни моменти, ако има такива, се опитайте да гледате към по-светлата страна на нещата. 

Важни дати за вас са 16 и 31 за напредък в работата и повече грижа за себе си. 

Свързани статии

Риби 

Определено през март ще се радвате на повече добри обстоятелства, които ще ви помогнат да напреднете в любовта и работата. Ще можете да преминете през предизвикателен период от живота си и да посрещнете радостта, която пролетта ви носи. Ще оставите старото зад себе си, давайки приоритет на новото и положителното. Все пак бъдете внимателни с емоциите и си почивайте достатъчно.

Също така ще имате добри възможности за допълнителни доходи. 

Важни дати за вас са 17 и 28 март – късмет и напредък в любовта. 

Коментирай
1 rate up comment 4 rate down comment
anonimen ( преди 2 месеца )