Свободно време

Седмична нумерологична прогноза за 18 – 24 март

Динамична седмица

19.03.2024г. / 15 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Новата седмица вече е тук. Какво ни очаква според нумерологията през следващите дни? 

Родените на 1, 10, 19 и 28-о число на всеки месец   

Новата седмица се очертава да бъде благоприятна за любовния ви живот. Също така е възможно да получите пари от някого или това да е печалба от някаква инвестиция. Вашето трудолюбие в работата ще ви донесе приятни резултати в бъдеще. Контролирайте разходите си и не бързайте при взимането на решения. 

Свързани статии

Родените на 2, 11, 20 и 29-о число на всеки месец    

Периодът ще бъде благоприятен във финансово отношение и постепенно финансовото състояние ще се подобри. По отношение на любовта, мислите ви ще бъдат малко неспокойни, но с напредването на седмицата нивото ви на щастие ще се подобри. Ако останете ориентирани към бъдещето на работното си място, ще постигнете по-добри резултати. В края на седмицата може да вземете конкретни решения за бъдещето си.

Свързани статии

Родените на  3, 12, 21 и 30-о число на всеки месец    

През следващите дни ще имате добри възможности да постигнете напредък на работното място и да постигнете целите си. Възможно е обаче разходите ви да се увеличат. Времето прекарано с любимите ви хора, ще ви носи приятни емоции. Новите проекти, започнати в края на седмицата, ще ви донесат добри резултати в бъдеще.

Коментирай