Свободно време

Седмична нумерологична прогноза за 18 – 24 март

Динамична седмица

19.03.2024г. / 15 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Родените на 7, 16 и 25-о число на всеки месец   

Условията за вас ще се подобрят и ще имате възможността да постигнете финансов напредък. В тази посока може да получите помощ от близък за вас човек. В работата ще имате възможността да прогресирате, ако сте трудолюбиви и не се забърквате в клюки и интриги. Любовта може да е свързана с повече емоции, моменти на усамотение, в които да обмислите пътя, по който се движите. 

Свързани статии

Родените на 8, 17 и 26-о число на всеки месец   

Разстоянието между вас и вашия партньор може да нарасне повече тази седмица поради семейни проблеми. Ще бъде от съществено значение да направите корекции с партньора си, за да подобрите ситуацията си. Като цяло, новата седмица може да ви направи по-малко търпеливи към всичко и всички. В любовта бъдете искрени. Работата от друга страна ще ви осигури напредък. 

Родените на 9, 18 и 27-о число на всеки месец    

Финансите ви ще бъдат стабилни, въпреки това не харчете средства излишно. В любовния живот взаимната любов с любим за вас човек ще стане по-силна, романтична. Определени новини, свързани с работата ви може да ви накарат да се чувствате тъжни или напрегнати. Въпреки това не унивайте, тъй като новите възможности са на пътя ви.

Коментирай