Свободно време

Седмична нумерологична прогноза за 18 – 24 март

Динамична седмица

19.03.2024г. / 15 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Родените на 4, 13, 22 и 31-во число на всеки месец    

През следващите дни ви очаква напредък на работното място и нов проект ще ви зарадва с благоприятни резултати. Финансите също ще ви радват, възможно е да има и покачване – бонус, повишаване на заплатата. По отношение на любовта ще бъде по-добре, ако вземате решения обмислено, а не импулсивно, в противен случай може да останете силно разочаровани. Ще се радвате на мир и щастие в семейството и ще имате подкрепа от приятели. 

В края на седмицата за вас се отварят нови врати на възможности. 

Свързани статии

Родените на 5, 14 и 23-то число на всеки месец    

Ако в работната сфера е имало някакво напрежение, то през следващите дни това ще се подобри и ще може да вървите с увереност към успеха. В личен план е възможно да реализирате желани от вас покупки, дори на имот. Бъдете внимателни как харчите парите си, особено под влиянието на положителни или отрицателни емоции. 

Свързани статии

Родените на 6, 15 и 24-то число на всеки месец    

Хубавите и напрегнатите моменти ще се редуват на работното ви място. Ще бъде по-добре, ако сте малко по-практични при вземането на решения, свързани с ваш проект. Любовта обаче ще ви носи щастие. Периодът ще бъде благоприятен по отношение на финансовите въпроси и ще имате много възможности за финансови печалби. Ако се наложи да вземете определено решение, обмислете го добре и не се страхувайте от бъдещето. 

Коментирай
Свободно време