Свободно време

Кои са основните черти на характера ви, според китайския хороскоп (+Видео)

Опознайте себе си по-добре

05.04.2024г. / 17 30ч.
Мария Василева
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Дракон 

Години на раждане: 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024, 2036 

Личност: Драконите имат вродена смелост и се смятат за велики водачи. Те са откровени, интелигентни и енергични с безкористно сърце, което според легендата впечатлило Нефритения император. Драконите са доминиращи величествени зверове и най-желаният знак в китайския зодиак. Те обаче са известни със своята „люта“ глава и остър пробождащ език.

Има пет различни вида дракони:

Метален дракон (1940, 2000): Металните дракони са амбициозни, енергични, отворени и откровени хора. Обръщат внимание на детайлите и са последователни, когато се занимават с другите. Те стоят зад силни идеали и обикновено са високо ценени в обществото. 

Воден дракон (1952, 2012): Водните дракони са бързи и очарователни хора, които са малко по-различни от другите дракони. Те са търпеливи и бавни, оставят нещата да вървят по своя път. Тези дракони са реалисти, но те са склонни постоянно да скачат от един интерес към друг, вместо да се съсредоточат върху това, което имат. 

Дървен дракон (1964, 2024): Дървените дракони имат въображение и любознателност и идват с куп оригинални идеи. Те са дълбоки мислители, които обичат да правят нещата така, както си представят, с голямо чувство за ангажираност. Тези дракони са най-щедрите и дипломатични. 

Огнен дракон (1976, 1936): Огнените дракони са волеви и амбициозни хора, които са водени от желанието да успеят. Те показват страхотни лидерски качества, но може да не вземат под внимание дискретността на другите. Обичат музиката, литературата и изкуствата. 

Земен дракон (1988): Земните дракони са по-тихи и по-самовглъбени от другите дракони. Като добри и внимателни организатори, тези дракони събират значително богатство, за да го вложат по-скоро в ясните цели, които имат. Те обикновено забавляват голям кръг от приятели.

Свързани статии

Змия 

Години на раждане: 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025, 2037 

Личност: Известно е, че змиите са много потайни и сдържани, но въпреки това са най-интуитивните сред всички знаци. Змиите мразят да се провалят в каквото и да е и са материалисти. Те харчат за неща, за да покажат богатството си, а не чистото намерение да искат да харчат за него. Горди хора са, които стават страхотни лидери. Змиите са символ на мъдростта и не е чудно, що се отнася до техния остър ум и мисъл.

Има пет различни вида змии: 

Метална змия (1941, 2001): Металните змии са изключително независими и допускат само малцина привилегировани вкръга от тези, на които имат доверие. Те са силно решени да постигнат това, което привлича интереса им. Тези змии ценят по-фините неща в живота и инвестират парите си разумно. 

Водна змия (1953, 2013): Водните змии са очаровани от почти всичко под слънцето. Те имат добра памет и са проницателни, когато става въпрос за бизнес и финанси. Склонни са да бъдат резервирани, но изразяват ясно своите възгледи и идеали. 

Дървесна змия (1965, 2025): Дървените змии проявяват приятелски темперамент и са предимно съпричастни. Те са добри комуникатори и имат много почитатели. Избират да живеят предимно в тиха, стабилна среда. Техните ценности са високо ценени заради интелигентната, проницателна и известна личност, която са. 

Огнена змия (1977, 1937): Огнените змии са склонни да бъдат по-силни от другите змии. Те са общителни и никога не се бавят в изразяването на мнението си. Въпреки това те успяват да бъдат известни фигури в своето общество. Макар да могат да бъдат дразнещи, те имат огромен кръг от приятели. Обичат пътуванията. 

Земна змия (1989): Земните змии са предпазливи и никога не вземат решения прибързано. Те са разумни и съвестни към всеки проблем в живота. Умели във финансовите сделки, те са проницателни и практични. Те подкрепят семейството и приятелите си.

Свързани статии

Коментирай