Свободно време

Кои са основните черти на характера ви, според китайския хороскоп (+Видео)

Опознайте себе си по-добре

05.04.2024г. / 17 30ч.
Мария Василева
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Маймуна

Години на раждане: 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016, 2028, 2040 

Личност: Маймуните са артисти, които са много социални и склонни към приключения. Те намират радост в малките неща, отразявайки техния лесен характер. Известни със своята интелигентност, те са с остър ум и ефективни, което ги прави изключително конкурентни, което пък може да е за добро, но и за лошо.

Те са егоцентрични, така че лесно стават ревниви. Ръководят се от импулсите си, което ги прави непредсказуеми. Но намират почва под краката си и лесно се адаптират към всяка ситуация.

Има пет различни вида маймуни:

Метална маймуна (1980, 2040): Металните маймуни са силни и решителни. Те предпочитат да работят сами, отколкото в групи. Амбициозни са, мъдри и уверени и са готови да работят усилено. Въпреки че понякога обичат да остават насаме, те харесват социалните събирания и са особено топли към тези, които обичат. 

Водна маймуна (1992): Водните маймуни са силно проницателни и по-дисциплинирани от другите маймуни. Подготвени са за постигане на целите си и не се разсейват лесно. Те лесно правят така, че другите да се провалят с плановете си, но може да не приемат добре критиките и може да не разкрият истинските си намерения. 

Дървена маймуна (1944, 2004): Дървените маймуни имат силно въображение и постоянно се опитват да осъществят идеите си. Въпреки това, те могат да се ядосват, когато нещата не вървят по техния начин. Те имат авантюристична жилка и са готови да поемат рискове.

Огнена маймуна (1956, 2016): Огнените маймуни са пълни с жизненост и имат широки интереси. Понякога това може да им се отрази, като ги разсейва от работата. Те са склонни да бъдат упорити и състезателни, за да се намесват във всичко, което се случва. 

Земна маймуна (1968, 2028): Ученолюбиви и добре начетени, Земните маймуни се отличават в работата си. Те може да са по-малко общителни от останалите маймуни, но преследват по-солидни цели и намерения. Имат успокояващо влияние върху другите и са харесвани в обществото си.

Свързани статии

Петел

Години на раждане: 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017, 2029, 2041 

Личност: Петлите са забавни хора, които излъчват чар и крадат светлината на прожекторите в тълпата. Сериозни са в работата си и имат ясна визия какво искат от живота. Те са най-щастливи, когато са заобиколени от хора и показват непоколебима лоялност към тези, на които държат. Семейството е огромна част от живота им.

Петлите обаче обичат спора, не се колебаят да се защитават и могат да бъдат ужасни, ако са раздразнени. Те са много убедителни, тъй като са логични хора със силна гледна точка във всеки аспект.

Има пет различни вида петел: 

Метален петел (1981, 2041): Въпреки че Металните петли са решителни и положителни по отношение на целите си, те понякога са дразнещи. Могат да постигнат компромис с другите относно вярванията си, но това трябва да е в техен интерес, защото държат на тях изключително много. Те обаче са предани и лоялни към приятелите си. 

Воден петел (1993): Водните петли могат лесно да убедят другите да се съобразят с техните интереси. Те са интелигентни, начетени и обичат да участват в дискусии. Те са с неизчерпаема енергия и работят неуморно, за да постигнат мечтите си. Достъпни са, забавляват другите с доброто си настроение и са високо ценени в обществото. 

Дървен петел (1945, 2005): Честни и надеждни, Дървените петли имат високо установен морал, според който живеят. Те са амбициозни и в повечето случаи успяват, но често са склонни да се забъркват в бюрократични въпроси. Пътуват много и се грижат отдадено за семейството и приятелите си. 

Огнен петел (1957, 2017): Огнените петли имат силна воля и са съсредоточени в работата си. Те някак си са склонни да бъдат откровени и да избягват чувствата на другите. Гарантират целите си и ако се научат да бъдат тактични, могат да успеят във всичко, до което се докоснат. 

Земен петел (1969, 2029): Земните петли са много ефективни и проницателни в бизнес въпросите. След като настроят съзнанието си, те не се отклоняват от целите си и са фокусирани като лазери. Те се радват на изкуството и на голямо уважение от приятелите и семейството си.

Свързани статии

Коментирай