Свободно време

Кои са основните черти на характера ви, според китайския хороскоп (+Видео)

Опознайте себе си по-добре

05.04.2024г. / 17 30ч.
Мария Василева
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Кон 

Години на раждане: 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026, 2038 

Личност: Конете се открояват в тълпата. Те са опортюнистични и безгрижни хора, които жадуват за приключения и имат ловко чувство за хумор. Тяхната заразителна енергия ги носи наоколо, привличайки светлината на прожекторите. Те осветяват пространството около себе си. Конете обаче имат репутацията на безотговорни и безчувствени в сравнение с други знаци.

Съществуват пет различни вида коне: 

Метален кон (1990): Металните коне са страхотни новатори и амбициозни хора. Обичат предизвикателствата и често намират удоволствие в решаването им. Те са харизматични, което им позволява да имат огромен кръг от приятели. Въпреки това, те могат да бъдат импулсивни и упорити и да се възмущават от всеки, който се намесва в техните дела. 

Воден кон (1942, 2002): Водните коне са дружелюбни и остроумни хора. Те са опортюнистични и интелигентни, но лесно се разсейват. Имат различни интереси, но често работят в своя вреда. Те се фокусират върху външния си вид. Тези коне са запалени пътници и се наслаждават на дейности на открито. 

Дървен кон (1954, 2014): Дървените коне са страхотни комуникатори и говорят умно по различни теми. Те са запалени читатели и мислите им отразяват тази природа. Притежават въображение, но същевременно са упорити и съвестни работници. Известни са и със своята щедрост.

Огнен кон (1966, 2026): Елементът Огън, комбиниран с темперамента на Конете, създава един от най-мощните източници в китайския зодиак. Те ще водят вълнуващ живот и ще оставят следа в своята област. Решителни са, интелигентни и имат пламенен характер с добро чувство за хумор. 

Земен кон (1978, 2038): Земните коне са внимателни и грижовни и са по-предпазливи от другите коне. Те са мъдри и интелигентни, но могат да бъдат нерешителни. Ценят семейството и приятелите си и са състрадателни към тях. Те са добри бизнесмени и съответно се справят с финансите.

Годишна прогноза за китайските зодии:

Коза (овца) 

Години на раждане: 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027, 2039 

Личност: Козите са спокойни хора, които предпочитат спокойна и тиха обстановка. Те съчувстват повече, отколкото симпатизират и създават весела атмосфера около себе си. Като специални деца на природата, козите са творчески надарени хора, които са безгрижни и нежни. Те обаче са склонни да бъдат отбранителни и мързеливи, но действат според импулсите си.

Съществуват пет различни вида кози: 

Метална коза (1991): Металните кози са способни да се справят добре в избраната от тях професия. Те са страхотни воини и често избират да споделят притесненията си с други, отколкото да се оплакват за тях сами. Артистично талантливи са и намират удоволствие в естетиката и антиките. 

Водна коза (1943, 2003): Водните кози имат приятелски темперамент и са приветливи. Те намират възможности, но често не успяват да съберат увереност, за да се възползват от тях. Не се адаптират лесно към промените и често търсят баланс в дома и работата. Те имат дар слово и добро чувство за хумор. 

Дървена коза (1955, 2015): Дървените кози са щедри и добросърдечни. Те лесно се доверяват на огромния кръг от приятели, които имат. Това може да се окаже срещу тях, тъй като те са склонни лесно да се поддават на чуждите искания. Те винаги имат късмет във финансовите въпроси. 

Огнена коза (1967, 2027): Огнените кози използват своята очарователна, убедителна природа, за да получат това, което искат. Те са склонни да прибягват до въображението си и да се оттеглят от въпроси, които са реалистични, монотонни и важни. Могат да бъдат прахосници поради своя разнообразен, силно социален и активен живот. 

Земна коза (1979, 2039): Земните кози създават благоприятно впечатление, където и да отидат. Те са надеждни и съвестни в работата си, но въпреки това са материалисти, харесващи всеки лукс, който привлече интереса им. Ценят семейството си и обичат да следват работата си.

Годишна прогноза за китайските зодии, част 2:

Коментирай