Свободно време

Кои са основните черти на характера ви, според китайския хороскоп (+Видео)

Опознайте себе си по-добре

05.04.2024г. / 17 30ч.
Мария Василева
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Куче 

Години на раждане: 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018, 2030, 2042 

Личност: Най-категоричната черта на Кучетата е лоялността. Кучетата са предпазливи, когато става дума да се доверят на другите, но щом го направят, ги държат близо до себе си. Те никога не изоставят семейството си или тези, които обичат, и са изключително закрилящи към тях. Те са откровени, съпричастни и страхотни слушатели и всеки има нужда от куче като свой приятел.

Като символ на късмет в китайската култура, кучетата ще намерят специално място в живота на другите. Тъй като са слаби в комуникацията, те трудно се изразяват.

Съществуват пет различни вида кучета:

Метално куче (1970, 2030): Металните кучета са уверени, откровени и са решени да свършат каквото има да се върши. Ако плановете им не вървят така, както са се надявали, това може да ги направи тревожни и раздразнителни. Вярват в способностите си и често се посвещават на грижата за другите. Те са изключително лоялни и верни на приятелите си. 

Водно куче (1982, 2042): Те са отлични комуникатори, достатъчно убедителни, за да накарат хората да се съобразят с техните интереси. Те са безгрижни и са склонни да бъдат по-малко дисциплинирани по важни въпроси. Тези кучета може да не владеят добре и финансите. 

Дървено куче (1994): Дървените кучета обикновено правят благоприятно впечатление, където и да отидат. Те могат да бъдат зависими от други, за разлика от другите кучета, и предпочитат да работят в групи. Могат да бъдат материалисти, често привлечени от по-фините неща в живота. Дървените кучета имат добро чувство за хумор.

Огнено куче (1946, 2006): Огнените кучета са дружелюбни и лесно завързват приятелства. Те водят натоварен социален живот и активно участват във всичко около тях. Тези кучета са честни, съвестни работници и са отворени към нови идеи. С подходяща подкрепа и съвети те имат потенциала да спечелят там, където другите се провалят.

Земно куче (1958, 2018): Земните кучета са методични стратези, което ги прави способни да стигнат далеч в избраната от тях професия. Те са склонни да бъдат тихи и резервирани, но са щедри. Те не се колебаят да подадат ръка на нуждаещите се. Предимно с изразено достойнство, те се ползват с висока почит в своето общество.

Свързани статии

Прасе (свиня)

Години на раждане: 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031, 2043 

Личност: Прасетата са щедри, очарователни и общителни, но може да не намерят своето място в тълпата. Те са весели и са привлечени от забавленията. Те забавляват себе си и другите и могат да се ентусиазират посред монотонното ежедневие. Прасетата се опитват да свършат нещата сами; те са независими, но щедро помагат на другите без колебание.

Мислят логично и работят, вместо да се хвалят. Те не успяват да работят особено умно и ефективно, но го правят усилено. Прасетата си затварят очите за измамата. Лесно се заблуждават.

Има пет различни вида прасета:

Метално прасе (1971, 2031): Металните прасета са по-амбициозни от останалите прасета. Те са енергични и силни и участват с желание във всяка дейност. Те са нежни, мили и много доверчиви, така че лесно се лъжат. Изпъкващи на повечето социални събирания, те демонстрират чар и забавляват хората около себе си с чувството си за хумор. 

Водно прасе (1983, 2043): Водните прасета са лоялни и щедри, със златно сърце. Други може да приемат тяхната приятна природа за даденост. Те обичат да се задоволяват с по-тихи неща, но имат много интереси. Отлични комуникатори са и са учтиви към другите. 

Дървено прасе (1995): Дървените прасета са приятелски настроени и лесно печелят доверието на другите. Те обичат да участват във всяка дейност, но са склонни да поемат повече отговорност, отколкото могат да понесат. Оптимисти са и се опитват да намерят радост в малките неща. Водят пълноценен, приятен живот. 

Огнено прасе (1947, 2007): Огнените прасета са авантюристични и енергични и са готови да поемат рискове, за да постигнат целите си. Вълнението им обаче може да ги увлече. Семейството им за тях е целият им свят. Те винаги могат да имат късмет в паричните въпроси. 

Земно прасе (1959, 2019): Земните прасета са мили и нежни. Те са реалисти и обикновено нямат нищо против да полагат големи усилия, за да свършат работата си. Те водят активен, социален живот и имат широк кръг от приятели. Земните прасета обаче могат да ядат и пият повече от това, което е добре за тях.

Коментирай