Свободно време

Таро карта за 13 април

Направете нещо нестандартно с партньора

13.04.2024г. / 06 00ч.
Аз жената
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Карта на деня – Луната ни подсказва, че трябва да останем пасивни. Не бързайте и не настоявайте нещата да стават така, както сте решили. Бъдете вглъбени в себе си и по-скоро се запитайте дали наистина това е ваше желание или мечта, дали сте на прав път. Когато се появи луната, знаем, че нещо остава скрито и забулено. Опитайте се да го разкриете.

Съвет за деня – Императрицата е голям аркан и носи хубава енергия. Зарежда ни с оптимизъм и откритост, но и с малко повече емоции. В комбинация с луната ни съветва да не се потапяме изцяло в енергията на работата и бизнеса, да не разчитаме само на рационалния ум, а да обърнем внимание и на интуицията и емоциите си. Така нещата ни ще се наредят с повече лекота и нежност, с повече творческо удовлетворение.

Свързани статии

В работата: Вложете творчество и емоция в може би скучния и монотонен работен ден. Послушайте интуицията си. Може би ще видите или осъзнаете нещо, което е оставало скрито до този момент за вас.

За влюбените и семейните: Внесете игривост в отношенията си, направете нещо нестандартно заедно. Не се оставяйте рационалните теми да ви завладеят напълно. Откривайте заедно радостта от живота.

Коментирай