Свободно време

Седмична таро прогноза за 22 – 28 април

Преминаваме през трудностите с помощта на Слънцето

21.04.2024г. / 11 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за новата седмица са Петица жезли и Слънцето.

Първата таро карта в гаданието е Петица жезли. В таро гаданието обикновено Петиците представляват конфликтни ситуации, а Петица жезли не е изключение. Възможно е да се намирате в ситуация на напрежение, да имате конкуренти срещу себе си и тяхната енергия да влияе върху способността ви да вървите напред с целите си, включително и на общите цели, ако работите в колектив.

Свързани статии

Всеки се бори да бъде чут, а и всеки има различна позиция и мнение. Но тази таро карта ви напомня, че можете да се издигнете над хаоса и напрежението. 
Бъдете отворени към диалог, към това да изслушвате другите.

Петица жезли ви насърчава към промяната. Таро картата показва, че вероятно се намирате в преходен период на трансформация, независимо дали ви харесва или не.

Свързани статии

Втората таро карта в гаданието е Слънцето. Една много хубава карта, която е показател за успех, сияние и изобилие. Слънцето ви дава сила и ви казва, че независимо къде отивате или какво правите, вашата положителна и лъчиста енергия ще ви следва и ще ви носи щастие и радост.

Енергията на таро карта Слънцето е топла и ще ви помогне да преминете през трудностите, ако имате такива. Също така е показател, че може да споделите най-силните си качества и постижения с другите. Излъчвайте кои сте и какво представлявате, осветете любовта си към тези, на които държите.

За онези от вас, които преминават през не толкова благоприятен период в живота си, Слънцето ви носи посланието, което сте чакали. А то е, че нещата ще се подобрят.

Тази таро карта ви дава нужната енергия, позитивност, мотивация, за постигане на успехи и изобилие, затова бъдете дейни.

Свързани статии

Свързани статии

Коментирай