Свободно време

Посланикът на Израел за ескалацията на напрежението с Иран – тази събота в  „Брюксел 1“

Посланикът на Израел Н. Пр. Йоси Леви Сфари ще коментира и операцията в Газа

19.04.2024г. / 15 18ч.
Мария Дуковска
Снимка: Bulgaria ON AIR.

Снимка: Bulgaria ON AIR.

Горещ коментар за ескалацията на напрежението между Иран и Израел ще направи посланикът на Израел -  Н. Пр. Йоси Леви Сфари в „Брюксел 1“ тази събота, 20 април, от 17:00 часа по Bulgaria ON AIR. Той ще бъде гост в студиото на Милена Милотинова, за да отговори на най-важните въпроси, които касаят обществеността, и да даде подробности около удара над Иран и атаката с дронове срещу Израел.

Специално за зрителите на „Брюксел 1“ посланикът ще говори за причините за ескалацията на напрежението между Иран и Израел. Освен последните действия в създалата се конфликтна ситуация между двете държави, в студиото на „Брюксел 1“ Сфари ще коментира какво е развитието на военната операция в Газа.

Колко са загубите на България от неприемането ни в Шенген и по суша? Отговорът на въпроса зрителите ще научат от Николай Рашков – член на експертната група по транспорт в ЕК.

Защо Клуб „Иван Михайлов“ в Битоля призова македонските българи да бойкотират изборите в РСМ – по темата пред Милена Милотинова ще говори секретарят на клуба Благой Шаторов.

Гледайте тази събота, 20 април, от 17:00 часа в предаването „Брюксел 1“ по Bulgaria ON AIR.

Коментирай