Свободно време

Седмична нумерологична прогноза за 6 – 12 май

Постигаме успехи в работата

07.05.2024г. / 11 28ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Новата седмица ни носи много интересни събития и промени. Какво ви очаква според нумерологията? Вижте в седмичната ни прогноза.

Родените на 1, 10, 19 и 28-о число на всеки месец   

През новата седмица ви очакват интересни събития. Финансите ви ще се стабилизират, а в работата ще се радвате на подкрепата на колегите си. Периодът е подходящ за планиране на мечтани пътувания. В средата на седмицата насочете вниманието си към семейните дела, където умело балансирайте кариерата и домашните си задължения. В края на седмицата ще се възползвате от предимствата на вашето усърдие, наслаждавайки се на прилив на творческа енергия.

Свързани статии

Родените на 2, 11, 20 и 29-о число на всеки месец    

Новият период ви носи неочаквани промени, които могат да предизвикат чувство на гордост, но също така ще сте способни да се справяте с различни житейски предизвикателства. Докато постигате нови нива на успех, може да привлечете както възхищение, така и завист, но вашите истински поддръжници ще се радват на постиженията ви. Проблемите от миналото ще започнат да се разрешават малко по малко. С приключването на седмицата ще имате повод, който ще ви донесе хубави емоции.

Свързани статии

Родените на  3, 12, 21 и 30-о число на всеки месец    

Първата майска седмица започва с период на отдаденост и увереност, фокусирани основно върху вашите кариерни цели. Въпреки това, този овишен фокус може неволно да ви отклони емоционално от любовта. Очаквайте значителна промяна във вашите социални или професионални контакти около средата на седмицата. Тази промяна може за кратко да повиши раздразнителността ви, водейки ви към импулсивни решения. Бъдете внимателни с това.

Коментирай