Свободно време

„Ивет Фешън“ празнува 30-и рожден ден с над 500 VIP гости

Специално за събитието New Bloom Winery осигури топ вина – световни медалисти

23.05.2024г. / 12 31ч.
Мария Дуковска

Препоръчан материал от партньор на az-jenata.bg

„Ивет Фешън“ празнува 30-и рожден ден с над 500 VIP гости

Повече от 500 топкрасавици, актьори, модели, представители на бизнеса и шоу средите уважиха партито по случай тридесетия юбилей на Модна агенция „Ивет Фешън“ в центъра на София в сряда. Създателката на агенцията Ивет Григорова лично посрещаше VIP гостите, облечена в бляскава дълга рокля. Тя получи специален подарък – лимитирана серия вина от винените партньори на луксозното парти New Bloom Winery. Сред гостите бяха забелязани тв водещият Ники Кънчев, пластичният хирург Мартин Генов, творческото дуо Слав и Хубен, проф. Любомир Стойков, водещи представители на модните среди, партньори и др. Естествено събитието уважиха и топмоделите на агенцията, сред които Кристина Милева, Луиза Григорова, Карина Неделчева, Георги Николов и други.

Партито бе подгрято от DJ Анджело от Лондон, който пуска музика в най-актуалните световни клубове, а настроението бе повишено от изпълнението на атрактивния швейцарски изпълнител Габриел Дюей, който е печелил „Гласът на Швейцария“. Очакваше се на партито да се появи и Николета Лозанова, но красавицата се е отдала на грижите за малката Борислава и засега пропуска светските мероприятия. В емоционално обръщение към гостите Ивет Григорова благодари най-вече на екипа си и на всички модели, с които са работили през годините. По случай 30-тата годишнина от създаването на агенцията списание „ЕВА“ сложи на корицата на актуалния си брой именно 30 от най-емблематичните красавици на фирмата.

Виненият партньор на светското събитие New Bloom Winery осигури специална селекция от своите бели и розе вина в марката PIXELS. Гостите опитаха Совиньон блана в серията, който е носител на две златни отличия на едни от най-престижните винени конкурси в света – от Vinalies Internationales и Mundus Vini.

Коментирай
Свободно време