Меню

Пюре от пащърнак

1 юни 2016 | 17:40 | Михаела Лазарова
Добави в любими
500 г пащърнак
250 мл мляко и ако е необходимо още малко, може и малко течна сметана по желание
1 скилидка чесън
100 г масло
сол, черен пипер на вкус
магданоз за поръсване
40 мин.

  • Порции: 3

Продукти
Приготвяне

Обелете пащърнака и го нарежете на тънки парчета. Сложете го да се вари. След като омекне, трябва да го прецедите от водата.

Добавете към него маслото, млякото, скилидка чесън, сол и черен пипер. Всичко пасирайте до перфектна гладкост. Накрая може да поръсите с пресен магданоз.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай