Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 18-24 юли 2016

Хубава любовна седмица за Лъвовете

18.07.2016г. / 12 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В любовен план звездната карта показва, че ни очаква една спокойна седмица. Някои от представителите на зодиакалните знаци ще преоткрият половинката си. Други ще срещнат нови възможности. Какво ви очаква, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Романтиката ще заеме своя връх през тази седмица. Възможно е вълненията ви да бъдат много силни, особено ако скоро някой е развълнувал сърцето ви. Въпреки че първоначално във вас желанието за секс и интимност ще бъдат водещи, може би е добра идея да опознаете първо тази личност. И двете страни има с какво да се впечатлите, затова не бързайте със секса.

Телец

За тези обвързани представители на зодията, които мечтаят за нов дом, тази седмица мечтите им може и да се сбъднат. Друга възможност е да заживеете под един покрив с любимия човек, да направите заедно успешна инвестиция. Всичко ще се случва с лекота.

Снимка: istock

Близнаци

През тази седмица тривиалните въпроси няма да занимават вас и половинката ви. Разговорите, които ще проведете ще са задълбочени, интересни, важни за вас. Ако е необходимо да се правят някакви компромиси, то те ще са и от двете страни, но ще се случат след смислен диалог.

Рак

Пълнолунието през тази седмица е във вашия сектор на партньорствата и ще ви остави емоционално отворени за всички аспекти, свързани с взаимоотношенията. Ще бъдете по-дълбоко осъзнати по отношение на отговорностите към половинката и връзката си.

Балансирането на задълженията, освен останалите ви приоритети, няма да бъде лесно. Бързо ще осъзнаете, че партньорът ви си заслужава всички жертви, които трябва да направите във връзката.

Коментирай