Интимно

Любовен хороскоп за 4-10 януари 2016 година

Меркурий е ретрограден и ще пречи на любовта

04.01.2016г. / 17 36ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Първата седмица на 2016-та година започва трудно в сектора на любовта. За нея няма да е лесно тази седмица. Във вторник, Венера ще бъде в квадрат с Нептун, което ще накара много от представителите на зодиакалните знаци да пренебрегнат важни неща във връзката си.

От друга страна е и ретроградният Меркурий, който ще пречи на това да вземете адекватни решения в романтичните отношения. Ето какво показва звездната карта за отделните зодии.

Овен

С разочарование ще установите, че вие и половинката ви не споделяте едни и същи убеждения и ценности. Въпреки че трябва да уважавате различията относно разбиранията ви, не сте склонни да направите определени компромиси. През първата седмица на 2016-та година ще трябва да решите дали и как да продължите връзката си.

Телец

При тези представители на зодията, които се намират във връзка, може да възникнат финансови въпроси за разрешаване. Може да се разочаровате от факта, че не можете да разчитате на половинката си за парична помощ. Поемете контрол над собствената си съдба, но премислете добре връзката си.

Снимка: istock

Близнаци

Очаквайте момент на разплата в сектора на любовта. През тази седмица ще трябва да погледнете реално на вашата връзка. До петък ще стане ясно дали сте готови да продължите заедно гледайки в една посока, или бъдещето ще ви донесе само разочарования в любовта.

Рак

Офис романтика може да премине от една сбъдната мечта в проблем на работното място. Ако чувствата са взаимни, на този етап запазете връзката си в тайна, за да не се наложи още в началото на годината да избирате между любовта и работата. Като цяло в любовен план годината започва колебливо за вас, но очаквайте хубави емоции от бъдещето.

Коментирай