Интимно

Любовен хороскоп за 4-10 януари 2016 година

Меркурий е ретрограден и ще пречи на любовта

04.01.2016г. / 17 36ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Ще бъде една трудна и определяща седмица за любовта. Въпреки че се опитвате да избегнете вземането на важно решение, ще осъзнаете, че се налага да направите избор. Ако се намирате в неангажираща сексуална връзка, много е вероятно да прекъснете взаимоотношенията, ако не искате да останете наранени. Не бъдете с някого, само за да не сте самотни. Това не е любов.

Дева

За Девите седмицата започва с чувство на недоволство, особено за тези, които живеят заедно с половинката си. Възможно е да има конфликт между вас, заради решение в което не сте на едно мнение с партньора. Този конфликт ще се отрази по определен начин на връзката ви и може да се окажете в задънена улица.

Снимка: istock

Везни

Ще се опитате да избегнете важен разговор с половинката, но без успех. Чувствате се така, сякаш определени неща, които не ви допадат се повтарят отново и отново. Не избягвайте комуникацията помежду ви. Само така ще разрешите недоразуменията. Добрата новина е, че в края на седмицата звездите ви обещават много романтика.

Скорпион

За Скорпионите седмицата също започва с провеждането на важни разговори с половинката. Ако се намирате в неангажираща сексуална връзка може да осъзнаете, че тя или той ви използва за пари. Страда не само вашата банкова сметка, но и вашето его. Ще се замислите и над това, дали парите наистина могат да купят любовта.

Коментирай