Интимно

Любовен хороскоп за 4-10 януари 2016 година

Меркурий е ретрограден и ще пречи на любовта

04.01.2016г. / 17 36ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Сериозна седмица по отношение на любовта очаква родените под знака на зодия Стрелец. Благодарение на Венера и Сатурн ще видите реалната картина за вашата връзка. Спрете да игнорирате това, което ви притеснява в любовта. Започнете годината щастливи и с желание за романтика.

Козирог

Има някаква тайна свързана с любовта, която от доста време не ви позволява да бъдете истински щастливи. В първата седмица на 2016-та година ще се изправите срещу несигурността. Възможно е да поискате съвет от близък приятел. За тези от вас, които търсят своята сродна душа, годината започва обещаващо в тази посока. 

Свързани статии

Водолей

Ако наскоро се е получила химия между вас и ваш приятел, възможно е да започнете да чувствате един към друг нещо повече от приятелство. От друга страна има вариант да решите, че е по-добре да поддържате платонична, а не сексуална връзка.

Риби

Новата 2016-та година започва с интересно предложение по отношение на работата. Новите планове за развитие ще окажат влияние върху любовния ви живот. Не е изключено да трябва да направите редица компромиси със себе си и партньора, докато се изкачвате по стълбата на успеха. Докато вие се чувствате готови да поемете това предизвикателство, любовният ви живот може да пострада.

 

Коментирай