Бременност

Хранене и захранване на кърмачето – лекция за родители в Благоевград и Плевен

12.10.2012г. / 13 59ч.
Аз жената
Хранене и захранване на кърмачето – лекция за родители в Благоевград и Плевен

Лекциите за бъдещи и настоящи родители продължават през октомври 2012 г.

На 15 октомври от 10 часа в Благоевград (Mall Благоевград, снек-бар „Сан Марко“, ет. 2, ул.„Тодор Александров“ 47 ) ще се проведе лекция за бъдещи и настоящи родители на тема „Хранене и захранване на кърмачето“. Лектор ще бъде д-р Екатерина Чакалска. По време на сбирката ще има презентация и на медицински център , който предлага инвитро процедури за оплождане, съхранение на стволови клетки, лазерна терапия и естетична медицина.

На 16 октомври от 10 часа в Плевен (ресторант „Корона“, ул. Бъкстон 5) ще се проведе лекция за бъдещи и настоящи родители на тема „Хранене и захранване на кърмачето“. Лектор ще бъде д-р Наталия Славкова. По време на сбирката ще има презентация на същия медицински център.

Инициативата се организира за девета поредна година от списание „9 месеца“. На тази форма на обучение и подготовка за предизвикателствата на родителството вече се довериха повече от 25 000 бъдещи майки от различни градове. Акушер-гинеколози, акушерки, неонатолози, педиатри, диетолози, психолози и много други специалисти вече се включиха в инициативата като лектори и отговаряха на въпросите на аудиторията.

От есента на 2012 г. курсът за бъдещи майки и татковци ще се организира общо в шест града: София, Пловдив, Пазарджик, Благоевград, Плевен и Варна. Поканени са всички любознателни бъдещи и настоящи майки и татковци, а също баби и дядовци. Инициативата е абсолютно безплатна.

Прочетете още:

Коментирай