![500 г рибено филе по избор
2 глави лук
2 стръка пресен магданоз
2 скилидки чесън
1 щипка сол
2 щипки червен пипер
1 щипка черен пипер
3-4 домата
½ чаша бяло вино](/media/files/resized/article/654x358/a4d/5d32cf317b8973498b14a1a774b78a4d-ccb6ee6db8dff3620661ad83ca6ab21a.jpg)
40-50 мин.
-
Порции: 4
Сложете рибеното филе в дълбока тенджера. Залейте го с вода до половината на тенджерата. Към нея се слагат подправките (без магданоза) и нарязаните чесън и лук. Вари се, докато рибеното филе и останалите продукти омекнат или за около 20 минути.
Доматите се обелват и нарязват, след което се добавят към супата. Прибавете и виното и ситно нарязания магданоз. Варете още няколко минути. По желание подправете с пресен лимонов сок.
Снимка: iStock
Опитайте още: