Семейство

Как спането голи влияе на брака?

Вие спите ли до половинката си без дрехи?

03.07.2014г. / 12 20ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Какво носите, когато отивате да си легнете? Пижама, размъкната стара тениска, с която да ви е удобно? Или дебела мохерна нощница и вълнени чорапи, че... хм, нещо ви е студено?

Вярвате или не, това какво носите в спалнята може да повлияе на брачния ви живот! Дори може да се окаже съществено за това дали ще останете заедно или с брака ви е свършено!

Ново проучване, проведено в САЩ показва, че тайната на един щастлив брак се крие в това да спите голи. Проучването е обхванало 1004 човека и показва, че 57% от тези, които спят голи заявяват, че са в щастливи взаимоотношения. Само 48% от онези, носещи пижама, потвърждават добрите си интимни отношения.

Едва 38% от любителите на пижами и нощници до земята съобщават, че са щастливи в брака си.
Кой да предполага, че е толкова лесно!? Тайната на щастливия брак най-накрая е разкрита!

Свързани статии

За много двойки спането голи е отдавна забравено занимание, особено ако са се появили и деца в семейството. Много по-трудно става запазването на старите интимни навици, когато наоколо има щъкащи малки очички, които могат да видят нещо, което не бива да се вижда.

Освен това, след години, разхождането по „евино облекло“ из спалнята започва да става не толкова привлекателно, каквото е било в началото на връзката, когато сте били млади – факт! Но според специалистите няма да е никак зле, ако все пак под завивките съхраните този интимен ритуал.

За двойките, които не са го практикували досега – сега е моментът да започнете! Ще се учудите какво силно усещане за свобода и близост дава естественият допир на кожата до тялото на другия!

Вие спите ли до половинката си без дрехи?

Снимка: Thinkstock

Коментирай