Семейство

Любовен хороскоп за 11-17 юли 2016

Романтични вълнения за Лъвовете

11.07.2016г. / 18 05ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Романтични вълнения очакват и родените под знака на зодия Лъв. Венера ще навлезе във вашия знак и ще се задържи там до 5 август. Предстои един много хубав период за вас в любовен план. Ще бъдете неустоими за представителите на противоположния пол, а ако сте самотни, ще привлечете любовта към себе си. Тези от вас, които се намират в сериозна връзка ще усетят топлината на половинката си.

Дева

Повече положителна енергия в любовта могат да очакват и Девите, особено тези, които скоро са преминали през любовно разочарование. Склонни сте да преминете през трудния период, оглеждайки се за нещо ново. Дали това ще премахне болката ви? За тези от вас, които се намират в сериозна връзка, седмицата ще бъде хармонична в любовен план.

Снимка: istock

Везни

Уважаеми Везни, през втората седмица на юли, любовният ви живот ще зависи до голяма степен от социалния ви такъв. Приятелите ще изиграят важна роля в това да срещнете нова любов, ако сте необвързани. Ще можете да избирате между няколко романтични възможности. За ваша изненада, не е изключено някой ваш приятел да се окаже и новата ви половинка.

Скорпион

Много нови възможности предстоят за вас в служебен план, благодарение на любимия човек, който ще ви окаже своята подкрепа. От друга страна комуникацията между вас ще се подобри значително. Дайте си време, в което да се отдадете на повече романтика. Периодът е положителен за любовта.

Коментирай