Семейство

Любовен хороскоп за 11-17 юли 2016

Романтични вълнения за Лъвовете

11.07.2016г. / 18 05ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Тези от вас, които нямат половинка до себе си, може би е време да се огледат и да обърнат внимание на очарователните хора, които ще се появяват в живота им след вторник. Има голям шанс да започнете нова любовна връзка. Случващото се в любовта ще ви заинтригува.

Козирог

Добри новини за вас и вашата половинка във финансов план. Ще получите постъпления и ще се възползвате от тях по най-добрия начин. Възможно е някой от вас да получи повишение, бонус. Тази финансова свобода ще ви даде възможност да пътувате, да се забавлявате. Ще има и много романтични моменти.

Водолей

Ще се насладите на хармония и приливът на любовни вълнения ще продължи до първите дни на август. Венера ще премине през сектора на отношенията и това ще ви помогне да преоткриете половинката си и да видите в нея нови и красиви страни. Ще си разменяте жестове на обич. Ако се намирате в неангажираща сексуална връзка, може би нещата ще започнат да се променят към още по-хубаво.

Свързани статии

Риби

Офис романтика очаква някои от представителите на зодия Риби. Обърнете внимание на любовните знаци, които получавате. Има възможност и да срещнете някой специален човек, с който любовният ви живот ще бъде по-интересен. Важно е да се отдадете на хубавия период, в който попада и вашият знак.

 

 

Коментирай