Семейство

Любовен хороскоп за 11-17 юли 2016

Романтични вълнения за Лъвовете

11.07.2016г. / 18 05ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Високи за сезона ще бъдат не само градусите за времето през юли, но и тези в любовта. Хубава седмица, много романтика и страст. Положителните вибрации ще се задържат до първите дни на август, благодарение на Венера. Какво ви очаква, вижте в любовния хороскоп.

Овен

Тази седмица родените под знака на зодия Овен ще бъдат печеливши по отношение на любовта. Във вторник, Венера ще навлезе в сектора на романтиката и ще се задържи там до 5 август. Меркурий ще се присъедини към нея и ще остане в тази позиция до края на юли.

Очаква ви една забележителна седмица, в която, ако нямате половинка до себе си, но някой е привлякъл вниманието ви, може да направите и вашата първа среща. Комуникацията ще върви в хармонията на романтиката.

Телец

За тези от вас, които скоро са започнали нова връзка, моментът е подходящ да представят половинката си на своите близки. Планетата на любовта Венера ще навлезе в сектора на семейството и ще се задържи там до 5 август. Ако се намирате в сериозна връзка, периодът е подходящ за предприемане на промени в дома или за общо съжителство, брак.

Снимка: istock

Близнаци

Хармония и романтика очакват обвързаните представители на зодията. Няма да липсват мили думи между вас и любимия човек. Това ще ви накара да се чувствате необикновено. Като цяло за вас започва период, в който ще искате повече да оставате насаме и да се забавлявате.

Рак

Ако в последно време сте се съмнявали в партньора си, то тази седмица всичко ще се промени. Любимият човек ще ви напомни колко специални сте за него. Но не само ще чуете мили думи, а половинката може да се окаже ваша подкрепа в бизнеса или начинанията ви. Дайте свобода на талантите си!

Коментирай
Здраве и красота