Семейство

Хули Леонис: Кармата винаги определя кога и кого ще срещнем

Едно вълнуващо интервю с астролога специално за читателите на Az-jenata.bg

18.10.2019г. / 14 12ч.
Михаела Лазарова
Хули Леонис.  Снимка: личен архив

Хули Леонис. Снимка: личен архив

Всички сме чували за кармата, но дали знаем достатъчно за нея? Какво е обяснението ни за понятието? Въпроси, които ни вълнуват и чиито отговори намираме в поредното вълнуващо интервю с астролога Хули Леонис, който е завършил Московската академия за астрология, при един от световноизвестните топастролози Михаил Левин.

Хули Леонис съчетава класическото астрологично познание с изследването на родовата енергия и пречупва тълкуванията си през сферата на психологията.

Само след дни, на 24 октомври 2019 г., предстои едно интересно събитие, което всеки може да посети, а именно „Разговори за кармата с Хули Леонис“. То ще се проведе в мястото за култура „Книгата“, ул. „Георги С. Раковски“ №193, гр. София (вход свободен), от 19:00 часа.

Ето какво сподели астрологът специално за читателите на Az-jenata.bg

Какво е кармата?

Кармата е пътят на душата, пътят на нейното учение, енергийната спойка между всичките ни животи.

Трябва ли да се страхуваме от нея и има ли такова нещо като лоша карма?

В никакъв случай това не е така. Нека погледнем въпроса от гледната точка на малкото дете, което е непослушно и другите го възпитават – тогава то е недоволно и се противи. Същото е и с кармата – ако ѝ се противите и не искате да я следвате, ще ви е тежко не защото кармата е лоша, а защото вие сте непослушни.

Можем ли да променим своята карма, да я „изчистим“?

Кармата ни дава енергийна рамка, в която живеем. Разбира се, ние можем да променим тази рамка. Обикновено пред нас има два варианта за действие. Единият е да изберем пътя на лекотата, на любовта и на познанието, а другият – да тръгнем по пътя на мъчението, на трудностите, на нещастието и на болестите. Всеки един от тези два пътя дава познание. Единият извисява човека, а другият все повече го принизява. Ако анализираме подробно живота си, ще си дадем сметка, че ние винаги имаме право на избор.

Каква е връзката между кармата и астрологията?

Има цял раздел от астрологията, който се нарича кармична астрология и разглежда именно кармата. Кармата е дълбинната информация на вашата рождена карта.

Как кармата ни влияе на любовния ни живот, определяща ли е за това дали и какъв партньор ще срещнем?

Има кармичен път, който е свързан с любовта и предизвикателствата в тази насока. Не всеки кармичен път е такъв. Кармата винаги определя кога и кого ще срещнем. Това са хората, с които учим най-ценните си уроци. Те невинаги са любими, понякога са колеги, роднини, деца.

Как да разберем дали сме кармично свързани с някого?

Това е лесно и се усеща много силно. Виждате един мъж, който е по-голям от вас, но изпитвате умиление към него, все едно ви е дете, независимо дали вие сте мъж или жена. Възможно е точно такъв да е бил във ваш минал, но важен живот.                                              

На всеки се случва да има личност, хора, които да са част от живота му, но да няма разбирателство с тях. Това кармична среща ли е?

Това не е кармична среща, докато не се случи сериозно енергийно заплитане и не се изгради карма. Понякога сме просто непослушни и мързеливи в духовен план и чакаме нещата да се подредят сами и някой да ни помогне отвън, а не се вглеждаме в себе си. Често се появяват един и същ тип хора, които ни карат да сторим точно това, но ние отказваме и затова животът сменя провокаторите, но урокът си остава.

Как да изчистим душата си от негативни натрупвания, които ни тежат и пречат да бъдем смели, продължаващи напред?

Като осъзнаваме, че ги има, престрашим се да ги видим, да ги преживеем и да ги пуснем да си ходят. Често за тази работа човек има нужда от помощ, от специалист, от човек, който да му покаже пътя. Сами ни е трудно да се справим, защото съзнанието ни е направено така, че винаги да ни оправдава и често лъже.

Ако не ни върви в определена област като любов, работа и т.н. може ли да търсим причината в кармата?

Най-лесно е да търсим отговор в кармата, но невинаги тя е виновна. Обикновено проблемите се дължат на това, че човек не може да усети себе си, не може да разбере собствената си истина и се лута. Това не е карма.

Как можем да разберем кои са уроците, които трябва да научим в настоящия си живот?

Астрологията може да е чудесен инструмент. Просто намерете този астролог, който да ви го разтълкува по своя начин.

Настъпването на всяка нова година има ли връзка с кармата, с това какво ще ни се случи, с какво ще се разделим? Ако да, какво ще следва през 2020-а година?

Това ще е една много особена година, след която нищо няма да е същото, но по тази тема ще си говорим около Нова година.

                                                             Снимка: личен архив

Има ли такова нещо, като невидим ангел, който пази всеки от нас и ако има, как той ни дава знаци, че ни следва в живота? Така например, честото намиране на монети може ли да бъде свързано с него или пък с кармата по някакъв начин?

Ангелите са йерархия, която е дадена в помощ на земния живот. Връзката с тях е сетивна. Те често ни дават знаци и то много по-сериозни от това да намираме монета. Ангелите са помощници по отношение на кармата, но от нас зависи да се справим с нея и да извървим пътя си.

В кои ваши книги можем да намерим още отговори за душата, кармата и пътя на щастието?

Във всяка една моя книга тези теми са застъпени, но най-силно в „Ретроградните планети“ и „Уроците на Сатурн“.

Каква е връзката между пътя на душата и астрологията?

Астрологията е начин, по който може да се проследи пътят на душата.

Вашето послание към читателите на Az-jenata.bg…

Живейте в собствената си истина, това е пътят към щастието.

Коментирай