Семейство

Новолуние в знака на Телец – 23 април

Период на обновление

22.04.2020г. / 14 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Стрелец

Подходящ момент за рестартиране на работата, създаване на здравословни навици, за създаване на стратегия за благополучен живот. Ще е важно Стрелците да положат усилия върху подобряване на цялостното си здравословно състояние, ограничаване на ситуации и контакти с хора, които ви създават напрежение. Работете върху вътрешния мир и подобряване на комуникацията с партньора.

Козирог

Козирозите ще обърнат внимание на интересите и хобитата, които им носят удоволствие и усмивки. Отпуснете се и помислете за вашия комфорт. Помислете за любовния ви живот, за това да контактувате повече с хора, които ви носят положителна енергия. 

Докога ще ни държи в примката си COVID-19

Водолей

Новолунието в Телец ще ви накара да помислите върху създаването на свой дом и уют, граденето на семейство, върху подобряването на вече създаденото семейство. Ще търсите сигурност под краката си, опора в лицето на половинката си. Много отговорности имате, които могат да ви напрегнат.

Риби

Ще помислите върху управлението на вашите близки контакти, върху ценностите си, това как ви влияе чуждото мнение. Възможни са конфликти, които да ви накарат да се затворите в себе си. Не давайте свобода на негативните мисли.

Коментирай