Семейство

Новолуние в знака на Телец – 23 април

Период на обновление

22.04.2020г. / 14 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Лъв

Глътка свежест ще усетят и представителите на зодия Лъв., относно това как представят себе си пред другите в професионален или личен план. Новолунието в Телец е подходящ момент да помислите накъде сте се насочили, да направите своя план за напредък като цяло. Напрежение може да има в личния живот.

Дева

Фокусът ви ще бъде насочен върху образованието, надграждането на умения, пътувания. Помислете как да разширите вашите перспективи. Погрижете се за здравето си, възможни са напрегнати моменти в работата, което ще повиши нивата ви на стрес.

Първата буква на името ви разкрива какви сте в любовта

Везни

Вашето внимание по време на това новолуние ще бъде насочено към интимността, съвместни начинания, споделени активи, финанси и ресурси. Помислете върху това какво правите, за да поддържате и подхранвате чувството за партньорство, дали показвате доверие, уязвимост, лоялност към половинката си. Новолунието ще ви донесе романтика, възползвайте се от нея.

Скорпион

Обновление ще има във вашите лични взаимоотношения. Срещите ви ще са вълнуващи, а вниманието ви ще бъде фокусирано върху чувството за партньорство и връзките, които са надеждни и смислени. Моментът е подходящ да помислите върху това кой е подходящ за ваш дългосрочен партньор.

Коментирай