Семейство

Новолуние в знака на Телец – 23 април

Период на обновление

22.04.2020г. / 14 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

На 23 април настъпва новолуние в знака на Телец. Това космическо събитие е отлично да насочим усилията си върху това да сме здраво стъпили на земята, без излишна суета, без да бързаме. Знакът на Телеца управлява нашите финанси, а новолунието е добър момент за подобряване на финансовото ни състояние и работата, за постигане на повече. Колкото повече имаме, толкова по-сигурни ще се чувстваме, но ще е важно нашата увереност да не е изцяло зависима от парите, защото ще се почувстваме зле в един момент.

Ще е важно да не насилваме събитията, а да ги оставим да следват своя естествен цикъл. Възможно е да сме по-непокорни, импулсивни, затова ще е важно да се стремим да сме разумни и да контролираме емоциите си.

Тест: Един за друг ли сте?

От друга страна, Телецът управлява и нашите ценности, така че можем да работим върху това да живеем според ценностите, които имаме. Това ни помага да се чувстваме по-автентични и ако нашите ценности не съвпадат с това какви сме вече, можем да се съсредоточим върху създаването на нови.

Какво ви очаква според зодията?

Овен

Новолунието в Телец ще донесе свежест на Овните. Може да помислите върху вашата финансова сигурност, това как се чувствате у дома. Помислете върху усилията, които сте вложили и това как те са възнаградени. Ще разсъждавате и върху вашите отговорности към другите хора, ще трябва да намерите баланс между работата и личния живот.

Телец

Ключов момент за нов старт! Новолунието е подходящ момент да помислите върху живота си, неговия смисъл, да разсъждавате върху вашите интереси и намерения. Напрежение може да има в професионалната сфера и защитаването на вече изградените позиции.

Оптични илюзии разкриват какви сте в любовта

Близнаци

Това новолуние ще повиши фокуса на внимание на Близнаците върху работата, разтоварването. Сега може да помислите върху това как се детоксикирате и намирате спокойствие в изолация. Новолунието е подходящ момент да се отървете от много лоши навици. Ще правите много равносметки – за работата, мечтите ви, любовта, ще търсите истини.

Рак

Новолунието в Телец носи усещане за свежест и обновление в кръга на вашето приятелство. Ще преразгледате близкия ви кръг, търсейки хора с общи интереси, които могат да ви бъдат полезни за работата. Това как ще общувате ще е ключово.

Коментирай