Семейство

Промени в дома, които променят живота

За повече хармония

22.04.2020г. / 16 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Нашият дом е огледало на живота ни. Той отразява как се отнасяме към себе си, колко сме свързани с партньора си, какви са нашите интереси и най-дълбоките ни ценности. Има безброй начини, по които домът ни отразява живота ни, но той също така може и да му влияе. Вижте как някои промени в дома могат да доведат до положителни промени в живота ви. Започнете с това да се отървете от счупените предмети.

Претрупването/бъркотията, разхвърлянето, отразява енергийните блокажи

Погледнете дома си внимателно. Има ли неща, които са струпани, излишни, които са разхвърляни. Всичко това, често води до блокиране на енергии в различни аспекти от живота, като креативност, поражда прекалено голям стрес или действа по други начини, по които може да се почувствате като в застой. Започвайки да разчиствате това ненужно струпване, тогава положителната енергия, вдъхновението, положителният поток, ще започнат да се връщат обратно в живота ви. Сякаш вратите ще започнат да ви се отварят за много неща в живота.

Кои предмети носят късмет за дома (галерия)

Празните стени отразяват усещане за преход

Усещането за дом и уют не може да бъде постигнато навсякъде. Това е силно усещане, емоция, която се свързва с безопасност, убежище. Ето защо е важно да придадете на стените в дома си индивидуалност, а не да са празни, защото може и да не осъзнавате, но тази празнота, може да е отражение, че не чувствате жилището си като свой дом, бил той ваш или под наем. Важно е да се чувствате комфортно там, където се прибирате след работния ден.

4 ползи за здравето от ароматерапевтичните свещи

Незавършените проекти създават усещане, че не ви стига времето

Ако имате нещо недовършено в дома си, нещо за поправяне, то постоянно ще ви създава неприятното усещане, че не ви стига времето по принцип, че ви липсва уют. От друга страна, когато се заемете с тях и малко по малко работите по тяхното завършване, тогава вашата положителна вибрация ще се повиши.

Свързани статии

Мрачните сиви, бозави, черни цветове, отразяват застой

Цветовете носят определена енергия в дома, като това разбира се важи и за цветовете, които избираме да носим. Тази енергия влияе на климата в дома, на настроението ни. Ето защо е важно да имаме по-живи, топли и зареждащи в дома си багри, а не такива, които ни потискат.

Неща в дома, които носят нещастие

Липсата на природа, отразява откъсване от себе си

Растения, мебели от дърво и естествени материали... Това е част от природата в дома и когато тя липсва, когато нямате достатъчно зеленина, тогава може да прекъснете най-важната връзка, която е определяща за щастието в дома и не само – връзката с вашето Аз. Помислете за още растения, цветя, които носят късмет в дома.

Коментирай