Есента събираме плодовата реколта. Както знаем, невъзможно е да се изядат всички плодове, докато са пресни, тъй като са твърде нетрайни. Затова част от тях превръщаме в ароматни и неустоими сладка и конфитюри, които с апетит да си отваряме през зимните студени дни. Опитайте нашите специални рецепти за плодова зимнина.
- Конфитюр с ябълки и канела
- Как да направим конфитюр от тиква
- Конфитюр от портокалови корички
- Конфитюр от смокини с джинджифил
- Конфитюр от зелени домати
- Конфитюр с манго и праскови
- Конфитюр от цели ягоди с банан
- Конфитюр от червени люти чушки
- Класическо сладко от вишни
- Конфитюр от сини сливи, кайсии и праскови
- Леко желирано сладко от праскови
- Ароматно сладко от дюли
- Сладко от праскови
- Сладко от ягоди
- Ягодов конфитюр с касис
- Сладко от грозде
- Сладко от къпини
- Арабско сладко от патладжани
- Сладко в хлебопекарна
Коментари 0
Напиши коментар