Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 3-9 октомври 2016

Хубава първа седмица по отношение на любовта

04.10.2016г. / 18 23ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Мислите ви ще бъдат насочени към значението на вашата връзка. Юпитер ще ви помогне да разширите съзнанието си и да видите отговорите на много въпроси, които сте си задавали в последно време за любовта. Моментът е подходящ за взимане на подходящи решения, които засягат вас и любимия човек. Като цяло ви очаква хубава седмица.

Дева

Хубава любовна седмица очаква и обвързаните Деви. Готови сте да споделите някаква тайна с половинката си или тя с вас. Ще се повиши и доверието един към друг. Възможно е да вземете някакво решение, което касае и двама ви, важно решение за общото ви бъдеще.

Снимка: istock

Везни

В първата седмица на октомври Юпитер, планетата на късмета, ще бъде в знака на Везни. Това ще ви дари с късмет и ще може да сбъднете много от вашите планове за по-добър живот и щастлива любов. Ако се намирате във връзка, очаквайте много положителни емоции. В случай, че търсите нова любов, имате всички шансове да срещнете нова и интересна личност.

Скорпион

Венера ще продължи да ви подкрепя до 18 октомври. Магнетични, привлекателни и неустоими. Така ще изглеждате за другите. Сега имате добра възможност да се възползвате от късмета си и да затвърдите любовната си връзка или да стартирате нова. Интимни ласки няма да липсват.

Коментирай
3 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 7 години )
nikak ne e lo6o , imam si prekrasni dvama bliznaci - na edinia sum roditel , a drugia obi4am gore6to , obojavam go
отговор Сигнализирай за неуместен коментар