Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 3-9 октомври 2016

Хубава първа седмица по отношение на любовта

04.10.2016г. / 18 23ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Любимият ви човек ще ви накара да се чувствате наистина специални. Интимните ви моменти ще бъдат действително вълнуващи. Доверието между вас ще се засили. Ако нямате половинка до себе си, до 7 октомври Венера ще ви подкрепи в създаването на нови социални контакти. Действайте и няма да останете разочаровани!

Козирог

Спокойна ще бъде седмицата за обвързаните представители на зодията. Ще споделяте ваши мисли относно любовта и връзката си с близки приятели. Въпреки подкрепата им на слушатели и съветници, оставете нещо и за себе си като информация. Ако сте необвързани, нещо вълшебно може да се случи между вас и приятел.

Водолей

Меркурий се движи във вашия 9-ти дом на висшия разум. Това може да ви вдъхнови да опитате нещо ново с половинката, като да започнете хоби, образователен курс, да посетите семинар. Тази умствена стимулация ще ви сближи още повече като партньори.

Свързани статии

Риби

Тези от вас, които скоро са започнали нова връзка ще искат да представят любимия човек на близките си. Не се съмнявайте, че всичко ще мине гладко. След петък разговорите с любимия човек ще се съсредоточат върху финансите. Възможно е да направите някои покупки или да обедините ресурсите си.

 

Коментирай
3 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 7 години )
nikak ne e lo6o , imam si prekrasni dvama bliznaci - na edinia sum roditel , a drugia obi4am gore6to , obojavam go
отговор Сигнализирай за неуместен коментар