Интимно

Любовен хороскоп за 21-27 април 2014

Какво ви очаква в любовта

21.04.2014г. / 11 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: freeimages.com

Снимка: freeimages.com

Везни

За Везните месец април е труден не само в любовта, но и в останалите аспекти на живота. Ако имате половинка до себе си през тази седмица отношенията ви може да се влошат съвсем в случай, че не са вървели добре. Бъдете търпеливи.

Скорпион

Венера продължава да се движи в сектора на любовта и въпреки леко напрегнатата седмица, отношенията с любимия човек ще са стабилни. Ако скоро сте срещнали някого, има шансове това да се превърне в любовна връзка.

Стрелец

Седмицата няма да е никак скучна за вас, Стрелци. За много от вас ще настъпят промени във връзката с любимия. Ако се чувствате недооценени, не се колебайте да го споделите на партньора. За тези от вас, които нямат половинка до себе си има големи шансове това да се промени.

Свързани статии

Козирог

Ако през последните дни вие и половинката ви сте били малко напрегнати заради служебни задължения, то през тези напрежението може да продължи, ако дадете свобода на емоциите си. Избягвайте конфликтите, защото в края на седмицата нещата ще се нормализират.

Водолей

Водолеи, внимавайте с думите, които изричате, защото те могат да засегнат половинката ви, а това от друга страна ще навреди на вас. От друга страна за тези, които са влюбени и искат да споделят своите чувства, също е добре да обмислят едно „обичам те“ дали е искрено и дали моментът е подходящ за него. Не бъдете манипулатори, но и не се оставяйте да ви манипулират в любовта.

Риби

Някакво несъгласие може да се породи между вас и половинката ви. То може да е породено от финансови въпроси, от чувство за предателство от страна на партньора или от проблеми свързани със сексуалния ви живот. Каквато и да е причината, добрата комуникация е важна във всеки един момент. Тя може много да помогне на връзката ви.

Снимки: freeimages.com

Коментирай