Интимно

Любовен хороскоп за 28 април – 4 май 2014

Романтична седмица!

28.04.2014г. / 10 53ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstockphotos.com

Снимка: thinkstockphotos.com

Везни

През последните няколко седмици в живота ви са настъпили доста промени и обрати, но нещата ще започнат да се успокояват. Ако сте семейни ще настъпи баланс и хармония в отношенията с половинката ви. Ако скоро сте се разделили с половинката си, отношенията ви от враждебни може да завършат с добро приятелство.

Скорпион

Независимо дали сте обвързани или си търсите половинка, тази седмица ще бъде положителна в любовта. Ако имате половинка до себе си много е възможно да започнете ново начинание заедно. В случай, че се чувствате недооценени, говорете с партньора си.

Стрелец

В областта на любовта седмицата няма да бъде скучна за вас, Стрелци. Благодарение на Уран вие ще съберете смелост и всичко, което не ви допада във връзката или като отношение от страна на половинката ви към вас, няма да се поколебаете да споделите.

 

Свързани статии

Козирог

При Козирозите напоследък в любовта е като на бойно поле. И тази седмица ще бъде динамична, защото ще се опитате да балансирате между кариера и работа. Сдържайте емоциите, избягвайте конфликтите и внесете повече романтика във връзката си.

Водолей

През тези дни комуникацията с любимия човек драстично ще се подобри. Елегантността и чарът, на които няма да могат да ви устоят, ще ви помагат до 28 май. Някои от вас ще вземат важно решение, което касае общото бъдеще на вас и любимия човек.

Риби

Венера влиза във вашата диаграма, която управлява имуществото, вашите таланти и доходите и ще остане там до 28 май . Ще получите невероятна подкрепа от партньора си. Не забравяйте и вие да покажете своята.

Снимки: thinkstockphotos.com, photl.com

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
=/= ( преди 9 години )
az sum si s milia savsem li4no , za drugi ne znaia i ne se mesia
отговор Сигнализирай за неуместен коментар