Интимно

Любовен хороскоп за 7 - 13 юли 2014

Периодът е добър за разрешаване на спорове от интимен характер

07.07.2014г. / 10 41ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Везни

Ако имате половинка до себе си, то през тези дни партньорът ви може да ви направи романтична изненада. Събота и неделя са най-добрите дни за сектора на любовта. Ще се свържете с любимия човек на едно друго ниво – духовно. Що се отнася до секса, лятото ви действа повече от любовно.

Скорпион

Въпреки че последните няколко седмици бяха силно романтични за Скорпионите, тази няма да е такава и това е съвсем нормално. През тези дни вие ще бъдете концентрирани върху себе си и усъвършенстването си в професионален план.

Затова и романтиката ще почака. Ако нямате половинка до себе си, най-добрият начин да намерите нова любов е, като не спирате да пътувате на красиви и интересни места.

Стрелец

Пригответе се за една седмица на забавления, приключения и романтични вълнения! Някои от вас ще оставят на заден план ангажиментите си и ще се отдадат на приятни емоции с любимия човек. Не пропускайте да организирате романтична вечеря за двама ви, особено, ако няма да бъдете в приятелска компания.

Свързани статии

Козирог

Връзката ви се нуждае от сериозни промени, ако искате да бъдете с човека до вас. Възможно е да се появят дестабилизиращи събития, което да се отрази на любовта ви. Пълната Луна в събота ще донесе едно пробуждане на романтиката във вашата връзка. Възползвайте се!

Водолей

Планетата на любовта Венера продължава да се движи във вашия сектор на любовта до 18 юли. Ако нямате половинка до себе си, в сектора на любовта ще се отворят нови врати за вас, но е важно и вие да бъдете по-социални.

Риби

Възможно е да настъпи напрежение между вас и любимия човек, което да е породено от спорове за пари или нещо свързано с дома. Добрата комуникация може да разреши споровете, но не допускайте да бъдете манипулирани.

Снимки: Freeimages

Коментирай