Интимно

Коледни подаръци за него според зодията

Добре е да се доверим и на звездите при избора на коледен подарък

11.12.2014г. / 20 57ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Везни

Представителите на силния пол родени под знака на зодия Везни са социални. Ето защо подарък под формата на нов мобилен телефон или iPAD определено ще ги зарадва. Също така обичат хубавите парфюми, качественото бельо, а ако ги изненадате с билети за концерт на любимата група, определено ще е повече от коледна изненада за тях.

Скорпион

Мъжът Скорпион е мистериозен. Ще ви трябва време да го опознаете, за да научите малко повече за неговите интереси, вкусове и желания. Знайте, че той е суетен, затова хубавото бельо, всякакви аксесоари, качествен пуловер и техника ще впечатлят неговата тайнствена душа.

Стрелец

Стрелецът има спортен дух и винаги е в движение. Подходящ подарък за него за предстоящите празници е спортен часовник, друг спортен аксесоар, билети за спортен мач или пътуване. Ще го изненадате приятно и ако му поднесете спортно облекло, палатка за къмпинг, риболовно оборудване.

Свързани статии

Козирог

Мъжът представител на тази зодия има слабост към съкровищата и подходящи подаръци за него са антични предмети и монети. Повечето Козирози се интересуват от история и география, така че литература на подобна тематика е интересен подарък за него. Други интересни идеи за празнични подаръци за него са: вратовръзка, кашмирен пуловер, копчета за ръкавели, кожен колан.

Водолей

Мъжът Водолей се контролира от планетата Уран. За празниците може да го изненадате поднасяйки му за подарък лаптоп, телевизор и всякаква друга техника. От друга страна мъжът Водолей е суетен, обича спорта и се интересува от изкуство. Изберете красива картина, бутилка класно вино, карта за спорт, козметика, фин пуловер или стилен шал.

Риби

Рибите са много креативни, но чувствителни. Можете да го изненадате подарявайки му камера, романтична почивка, хубава дреха. Ако неговата работа е творческа, подарете му литература на тази тематика или аксесоар, техника, които могат да са му полезни в работата.

Снимки: Thinkstock

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Leyla12 ( преди 9 години )
Важен е жеста и начина по-който се прави един подарък.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар