Интимно

Любовен хороскоп за 4 – 10 май 2015

Много емоции от любовния май

04.05.2015г. / 13 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Везни

В любовен план седмицата ще бъде интересна за вас. Въпреки това, внимавайте да не стигнете твърде далеч с някой приятел. Възможно е да тълкувате погрешно подадените ви сигнали. Владейте емоциите си, за да не завърши всичко болезнено за вас.

Скорпион

Почти хармонично в любовта ще започне първата седмица на май за Скорпионите. Любимият човек може да покаже твърде много егото си, но в друг момент ще ви изненада с предложение за почивка и много е вероятно тя да бъде зад граница. В случай, че търсите своята сродна душа, може да я срещнете в момент, в който най-малко очаквате и ще бъдете заинтригувани.

Стрелец

Ако се намирате във връзка, ще чуете добри новини от партньора, свързани с допълнителни доходи. Много е вероятно любимият човек да получи повишение в работата. Това може да доведе до реализиране на ваша мечта, свързана с нов дом или друга материална придобивка.

Свързани статии

Козирог

Ще се чувствате повече от свързани с любимия човек. Благодарение на хармонията в любовта всичко в живота ви ще върви по-гладко. Връзката между Сатурн и Плутон ще ви зареди с романтично настроение, а в четвъртък Венера ще навлезе в сектора на партньорствата ви, за да ви даде едно добро начало на месеца.

Водолей

Динамично започва месеца и за Водолеите. Обвързаните ще се радват на хармония с партньора, а някои от тях вероятно обзавеждат и своя нов дом. Бъдете внимателни с финансите и не забравяйте за романтиката и малките изненади.

Риби

Любовта е във въздуха! В четвъртък Венера ще навлезе във вашия пети дом на романтиката и удоволствията и ще се задържи там до 5-ти юни. През това време имате добри перспективи за нова любов или за задълбочаване на връзката.

Снимки: Thinkstock

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
mokai ( преди 8 години )