Интимно

7 причини да превърнете любимия си в свой съпруг

Ако той прави тези неща – не го изпускайте!

21.09.2016г. / 18 32ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Срещате се с някой специален, чувствате се особено добре в неговата компания, той ви кара да сияете и да се усмихвате без причина – не се чудете! Може този човек да е вашият единствен и специален.

Ако той ви кара да се държи с вас по следния начин, със сигурност трябва да го превърнете в свой съпруг!

Той приема лудостите ви

Когато човек обича истински, той приема партньора си с всичките му лудости. Няма значение дали другите харесват шантавите ви дрехи, лудите ви занимания или откачените начини за релакс – важното е той да го одобрява и ако това е така – спрете да се съмнявате, че той е човекът за вас!

Той ви оставя да бъдете истинска жена

Днес такива мъже се срещат рядко. Свикнали сме да живеем в еманципиран свят, в който мъжете очакват от жените да са им равни конкуренти в много отношения. А и жените са си виновни, защото и те дерзаят в тази посока.

Резултатът е загуба на женствеността в известен смисъл. Но ако вашият партньор ви кара да се чувствате като истинска глезена и обожавана жена, това е прекрасно!

Отношението му към семейството ви е като към негово собствено

Какво повече бихте могли да желаете?! Тази хармония рядко се постига и ако мъжът до вас обича истински вашите близки хора, това е чудесен повод да се замислите дали да не пристъпите към сериозна крачка.

Той поддържа истинска комуникация с вас

Комуникацията е важна в една връзка. Мъжете не са много по тази част. Но ако партньорът ви проявява разбиране към важността на комуникацията и разговаря с вас по всички въпроси и проблеми, това е много ценно.

Прави компромиси

Образът на вашия мъж започва да звучи идилично, но защо не? Ако наистина се държи с вас по този начин, вероятно наистина той е единственият за вас.

Мъж, който е склонен да прави компромиси с любимата си и разбира важността на този акт е ценен, защото това говори положително за евентуалното ви бъдеще заедно.

Подкрепя ви

Мъжката подкрепа е важна за една жена. Жените имат нужда да знаят, че имат зад гърба си стабилна „стена“, на която да се опрат. И тук не става дума само за финансов гръб, а за морален, емоционален, приятелски и интимен.

Той ви приема с всичките ви недостатъци

Много е страшно, когато един мъж започне да изразява на глас и с поведението си неодобрението към своята половинка. Това е не просто обидно, но и може да срине цялата връзка.

Ако вашият партньор прави тъкмо обратното – разбира недостатъците, приема ви с тях и ви обича не въпреки тях, а заедно с тях – за бога, не го изпускайте!

* * *
Снимки: iStock

Коментирай